Waarom kiezen voor Aendekerk Immobiliën?

U heeft besloten om uw eigendom te verkopen of te verhuren maar u heeft zelf weinig tot geen ervaring dan wel te weinig tijd om de juiste koper of huurder te vinden.

U denkt er intussen ook over om een partner in te schakelen maar u vraagt zich af waarom u nu best met ons en niet met een andere makelaar in zee zou gaan.

Wat u sowieso van ons kan verwachten weet u wellicht al:

• wij maken voldoende tijd vrij om met u kennis te maken en uw eigendom te leren kennen.
  • wij bezorgen u vrijblijvend een eerlijke waardebepaling en goed vastgoedadvies.
  • volledige en transparante communicatie is (voor ons) de basis voor een vertrouwenswaardige en succesvolle samenwerking; u wordt over alles geïnformeerd.
  • uw eigendom wordt op een professionele manier dankzij diverse tools en via verschillende kanalen optimaal gepresenteerd.
  • wij begeleiden u van A tot Z; dit betekent onder meer dat wij
    • alle documenten verzamelen
    • u, indien nodig, juridisch bijstaan
    • u met de juiste personen (advocaat, bank, notaris, enz.) in contact brengen
    • kandidaat-kopers of huurders steeds persoonlijk begeleiden tijdens hun bezoek aan uw eigendom
    • met kandidaat-kopers of huurders onderhandelen
    • zorg dragen voor een overeenkomst
    • het dossier overmaken aan de notaris.
  • vanzelfsprekend is er ook een dienst na verkoop; wij gaan samen met u naar de notaris voor het verlijden van de notariële akte en blijven zelfs nadien nog te uwer beschikking.

Waarom zou u verder met Aendekerk Immobiliën samenwerken?

Misschien helpen enkele korte reacties van klanten u om dit te beoordelen.

• Reacties van verkopers:
    • Wij zijn zeer te spreken over de foto’s; compliment daarvoor.
    • Het ziet er werkelijk prachtig uit. heel mooie foto’s en een mooie tekst. Super!
    • Uw fanatieke en creatieve manier van werken spreekt ons aan.
    • Onze keuze is voor jullie gevallen omdat jullie veel publiceren.
    • Zonder jullie hulp bij het regelen van de documenten in het kader van de bewindvoering hadden wij de verkoop van de woning niet zo vlot kunnen afhandelen.
    • Bij Aendekerk Immobiliën verloopt het eerlijk.
  • Reacties van (kandidaat-)kopers:
    • Bedankt voor de prettige samenwerking en hopelijk tot ziens.
    • Hartelijk dank voor de snelle reacties.
    • Hartelijk bedankt voor jullie goede service!
    • In elk geval al heel erg bedankt voor de tijd en misschien tot binnenkort.
    • Dank, hartelijk dank voor jullie fantastische service!
    • Dank voor uw snelle reactie.
    • Bedankt voor uw reactie en moeite.
    • Bij de notaris hebben we alles begrepen omdat alles al heel duidelijk uitgelegd werd bij het tekenen van de onderhandse overeenkomst.
    • Fijn dat jullie tijd voor ons maken op momenten dat wij elders niet terecht kunnen.

Indien u voor ons kantoor kiest kan u rekenen op een betrouwbare, door het BIV erkende, partner bij de koop-verkoop van uw onroerend goed. Wij nemen ons voor ieder van u tijd en streven ernaar om partijen samen brengen met respect voor elkaar, zonder enige druk en zorgen.