De succesvolle aanpak van jouw vastgoedexpert| Aendekerk Immo

Onze aanpak, de sleutel
tot een perfecte vastgoedmatch

Optimaal presenteren

Een complete en duidelijk omschrijving van je pand, in woord én beeld, om de geknipte koper of huurder te bereiken.

Deskundig adviseren

Advies op maat van alle partijen, de kortste weg naar een succesvolle immomatch.

Betrokken informeren

Informatie in mensentaal, in iedere fase van je vastgoedproces.

Behulpzaam faciliteren

Praktische zaken en administratieve lasten? Die nemen wij vakkundig en met de glimlach van je over.

Aan het goede adres!

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning of huurwoning, of uitkijkt naar een nieuwe eigenaar of huurder voor de jouwe. Bij Aendekerk Immo ben je aan het goede adres voor al je vastgoednoden en –wensen. Van een objectieve waardebepaling tot aan de onderhandelingstafel. Met ons heb je een deskundige en betrokken immopartner aan je zijde!

ONTDEK ONZE
DIENSTEN

MEER WETEN?
Optimaal presenteren

Een pand te koop of te huur aanbieden is meer dan enkel het te koop- of te huur-bord aanbrengen. Dankzij professionele fotografie, een virtuele tour of een filmpje en een duidelijke en complete omschrijving brengen we je woning aantrekkelijk en realistisch in kaart. Een optimale presentatie, leidt immers tot de juiste potentiële kandidaten.Die bereiken we dankzij een selectie van online en offline publicatiekanalen en een pandfiche in onze etalage. Kandidaat-kopers krijgen na hun bezoek een mooie brochure van het bezichtigde pand mee, zodat ze thuis nog even kunnen terugblikken … en verder dromen.

Deskundig adviseren

Dankzij onze jarenlange vastgoedexpertise en juridische achtergrond kunnen we al je vastgoedvragen beantwoorden. Welke verkoopprijs lijkt ons realistisch? Wat zou je eventueel kunnen doen om de verkoopbaarheid van je pand te vergroten, of het vlotter te verhuren? Tot wie kan je je wenden als er nog geen EPC voorhanden is? Wij laten niets aan het toeval over om je zo volledig en deskundig mogelijk te adviseren.

Betrokken informeren

Voor ons is de koop, verkoop, huur of verhuur van een woning dan wel vertrouwd, we begrijpen maar al te goed dat dat voor jou niet het geval is. Daarom houden we eraan om je van iedere volgende stap in het vastgoedproces op de hoogte te houden. We brengen verslag uit van de publicaties van je pand, bezichtigingen, feedback van kandidaat-kopers ... Zo behoud je altijd het overzicht in je dossier. Kandidaat-kopers die met vragen zitten helpen we uiteraard ook met plezier verder.

Behulpzaam faciliteren

Zorgvuldig stellen we je verkoopdossier samen om kandidaat-kopers juist te informeren. Hebben we de interesse van bezoekers gewekt? Dan is het tijd voor de eerste bezoeken. Geen nood, daar hoef jij je als eigenaar niet om te bekommeren. Wij plannen ze op basis van jouw agenda en die van de kandidaat-koper, en nemen de rondleidingen voor onze rekening. Volgt er na een bezoek een bod? Dan staan we alle partijen bij in de onderhandelingen. Net zoals we dat doen bij de andere praktische of administratieve zaken die geregeld moeten worden.