Testimonial Franck en Vivian | Aendekerk Immo

Testimonial Franck en Vivian

Aendekerk Immobilien was voor ons een nog onbekend begrip. Echter een oud buurvrouw was erg te spreken over jullie aanpak en inzet, bij de verkoop van haar pand. Onze interesse was gewekt, mede dank het feit dat ons pand reeds sinds 6 maanden –zonder enig succes- in de verkoop stond.

Herman Aendekerk zaakvoerder, kwam in ons eerste orienterende gesprek ontwapenend over, en beloofde ons geen gouden bergen. Hij nam de tijd om naar onze wensen te luisteren met een gepast realiteitsbesef. Zo heeft hij o.a. de huidige marktwaarde van het pand goed ingeschat, dit alles gefundeerd met kennis en feiten van de regionale huizenmarkt. Het “fundament” werd gelegd in dit gesprek.

Daarnaast heeft Claudia Aendekerk ook haar “steen” bijgedragen bij o.a. het maken van foto’s, de PR activiteiten van het huis voor het internet en publicaties. Er werden kosten nog moeite gespaard.

Tijdens het traject werden wij goed op de hoogte gehouden, van de stand van zaken betreffende de verkoop van ons huis. Bij al onze vragen werden wij tijdig en behulpzaam te woord gestaan. Het faciliteren en ondersteunen in het verkoopproces voor zowel kopers als verkopers hebben Herman en Claudia goed begrepen. Hun persoonlijke aandacht, het maatgericht werken en passie voor het vak straalt ervan af.

Een aanbeveling is op zijn plaats: “Met Aendekerk verkoopt u altijd u huis”.

Herman en Claudia BEDANKT voor de fijne samenwerking.
Franck en Vivian