Testimonial Matty en Ingrid | Aendekerk Immo

Testimonial Matty & Ingrid

Testimonial Matty & Ingrid


Nadat we een appartementje gekocht hadden was het tijd om ons huis tekoop aan te bieden.

Via via werd ons Aendekerk Immo aanbevolen vanwege hun goede service.

Na een eerste contact met hun kantoor, waarbij we al direct een goed gevoel hadden, kwam Herman al snel een bezoek brengen bij ons thuis om het naar waarde te schatten. Het bleek al vlug dat hij kennis van zaken had en gaf ons goed en realistisch advies. We hebben dan ook niet geaarzeld om met hen in zee te gaan.

De daaropvolgende week werd alles in gereedheid gebracht om de verkoop op te starten. Een dag later konden we ons huis al uitgebreid, maar zorgvuldig en realistisch terugvinden op hun website. 

Waar we de maanden voordien naar uitgekeken hadden, was nu in een mum van tijd concreet geworden. Dit was even wennen, maar we waren heel blij en onder de indruk van het professionalisme waarmee zowel Claudia als Herman tewerk gingen.

Een dag later werden we door hen opgebeld om reeds een eerste bezichtiging in te plannen.

Nog geen week later was het huis verkocht.

Het behoeft niet onder stoelen of banken gestoken, dat we zeer tevreden zijn dat we voor hen gekozen hadden.

Claudia en Herman zijn zulke lieve en vriendelijke mensen, ze hebben het beste van zichzelf gegeven om ons met raad en daad bij te staan. Maar ze zijn ook heel professioneel en ze hebben een passie voor hun beroep. We hebben steeds het gevoel gehad correct en met zeer veel respect te zijn behandeld: Afspraken werden steeds nagekomen en er werd rekening gehouden met al onze verlangens.


Bedankt Claudia en Herman.

Aendekerk Immo is een echte aanrader!


Matty en Ingrid.