Testimonial Nicole | Aendekerk Immo

Testimonial Nicole

Bij de bezichtiging van mijn huidige woning maakte ik kennis met Herman Aendekerk. Door duidelijke en open communicatie over mijn wensen én mogelijkheden kon ik met behulp van deze makelaar tot aankoop overgaan. Ik besloot dan ook mijn toenmalige woning door Aendekerk Immo te laten verkopen. In vergelijking met enkele andere makelaars die ik consulteerde bleek ook de prijs geen obstakel.

Zowel Herman als Claudia zijn ten allen tijde zeer professioneel en tegelijkertijd kijken ze naar de mens die ze voor zich hebben. Ze tonen interesse in wie je bent en waar je naar toe wil, zodat ze waar nodig kunnen adviseren en bijstaan. Ze denken mee en informeren waar nodig.

Ook de administratieve afhandeling werd correct uitgevoerd.

De vernieuwde website en profilering vind ik trouwens erg passend, duidelijk én mooi. Goed doordacht, zoals alles wat ze aanpakken.

Tja, van mij niets dan lof. In tegenstelling tot eerdere kopen/verkopen via andere makelaars kan ik volmondig zeggen dat ik een tevreden mens ben wanneer ik terugkijk op het afgelopen traject. Wat zij voor mij konden doen om het gemakkelijker te maken deden ze. Dank je wel Herman en Claudia! Jullie zijn steeds welkom op mijn nieuwe stek.

Warme groet

Nicole