Delen met een vriend(in):

Coronamaatregelen - Aendekerk Immo blijft bereikbaar

Ingevolge de nieuwe COVID-19 maatregelen moeten we allemaal weer net iets meer voor onszelf en elkaar gaan zorgen. Maar het gaat ons lukken hé?

Om ervoor te zorgen dat jullie niets overkomt, passen ook wij onze werking aan.

De maatregelen voor onze sector vind je hier.

NIET toegestaan

• Een plaatsbezoek of bezichtiging in een woning of appartement met consumenten in aanwezigheid van de bewoners en/of iemand van ons.
  • Het kantoor open houden om je zonder afspraak te ontvangen.
  • Jou op afspraak in ons kantoor ontvangen voor niet-professionele doeleinden.

TOEGESTAAN

• Plaatsbezoeken of bezichtigingen in bedrijfspanden (B2B-context).
  • Op afspraak werken in een B2B-context.
  • Verplaatsingen van en naar een woning om wettelijke verplichtingen na te komen, bv. in het kader van huurovereenkomsten.
  • Virtuele plaatsbezoeken organiseren in woningen of appartementen.
  • Achter gesloten deuren werken en voor jou bereikbaar blijven.

Ook TOEGESTAAN

• Plaatsbezoeken of bezichtigingen in een lege gezinswoning of appartement.
    Dit betekent concreet :
    • de kandidaat-kopers of kandidaat-huurders bezoeken het pand dus alleen.
    • de verkoper of verhuurder (en dienst gezin) is niet aanwezig tijdens het bezoek.
    • wij zijn evenmin aanwezig.

Concreet

Bovenvermelde maatregelen zullen wij, teneinde de gezondheid van ons allen, zeker opvolgen. Wel blijven wij operationeel aan de slag. Tijdens de kantooruren zijn wij dan ook gewoon bereikbaar. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren indien je een vraag hebt of gewoon even wil overleggen: +32 89 30 36 76 of info@aendekerk-immo.be. Wij helpen je graag verder.

Claudia Aendekerk
Zaakvoerder
“Of ik spijt heb dat ik mijn toga aan de haak heb gehangen? Helemaal niet. Je kan hem trouwens nog altijd vinden in ons kantoor (lacht). Mijn juridische achtergrond is een absolute troef in mijn job als makelaar. In combinatie met mijn passie voor immo én een groot inlevingsvermogen kan ik, samen met mijn vader, een wezenlijk verschil maken voor onze klanten.”

Over Aendekerk Immo