Delen met een vriend(in):

Coronamaatregelen - Aendekerk Immo blijft bereikbaar

Zowel voor jullie als voor ons voltallig team hebben we de afgelopen weken een aantal maatregelen genomen.

Via sociale media kon je deze ook al ontdekken maar we informeren je graag ook hier nog een keertje, zeker nu blijkt dat de maatregelen langer aanhouden dan oorspronkelijk gepland.

Tijdelijke sluiting

Ons kantoor is tijdelijk gesloten, en dit zolang de huidige Corona-maatregelen van kracht blijven. Van zodra wij ons kantoor mogen openen, zullen wij jullie hier onmiddellijk over informeren op onze sociale media kanalen.

Aendekerk Immo blijft bereikbaar

Alhoewel je niet meer op ons kantoor kan langskomen, blijft ons kantoor tijdens de kantooruren (van maandag tot en met vrijdag) volledig operationeel, zij het dat er wel met gesloten deuren gewerkt wordt.

Je kan ons met andere woorden telefonisch gewoon op het nummer +32 89 30 36 76 contacteren en iemand van ons helpt je met veel plezier verder.

Uiteraard kan je ons ook via het vertrouwde e-mailadres, whatsapp en onze chatbox bereiken.

Afspraken

Afspraken kunnen momenteel niet georganiseerd worden, althans niet met een persoonlijke ontmoeting. We organiseren wel graag een online meeting met je indien je ons graag even van op afstand wil zien 😉.

Bezichtigingen

Bezichtigingen vinden op dit moment niet plaats.

Wil je graag een pand bezichtigen? Dan vragen we je ons even te informeren. Dit kan al gewoon per mail. Wij noteren dan je gegevens (naam, telefoonnummer en mail) en contacteren je meteen van zodra duidelijk wordt vanaf wanneer een bezichtiging opnieuw mag doorgaan. Op die manier hoef jij het niet meer op te volgen én ben je wel zeker dat je als een van de eersten een bezoekje kan brengen aan het pand dat je graag zou willen zien.

Vanaf wanneer verloopt alles weer zoals voorheen?

Op deze vraag kunnen we je helaas nog geen antwoord geven. Wel mag je er zeker van zijn dat wij alle berichten goed blijven volgen en dat we je informeren van zodra zich een wijziging voordoet. Het snelst zal je van de wijzigingen kennis nemen door ons te volgen op sociale media (Facebook & Instagram).

In de tussentijd: zorg goed voor jezelf en voor elkaar! En hopelijk tot heel snel!

Claudia Aendekerk
Zaakvoerder
“Of ik spijt heb dat ik mijn toga aan de haak heb gehangen? Helemaal niet. Je kan hem trouwens nog altijd vinden in ons kantoor (lacht). Mijn juridische achtergrond is een absolute troef in mijn job als makelaar. In combinatie met mijn passie voor immo én een groot inlevingsvermogen kan ik, samen met mijn vader, een wezenlijk verschil maken voor onze klanten.”

Over Aendekerk Immo