Delen met een vriend(in):

Hoe verloopt een samenwerking met Aendekerk Immo?

Elk verkoop- of verhuurtraject heeft een eigen verhaal. Geen enkel pand is identiek hetzelfde. En uiteraard verschillen ook de mensen, die bij het pand betrokken zijn. Gelukkig ook maar, want anders zou de wereld toch maar saai en eentonig zijn, niet? Voor ons betekent dat wel dat het keer op keer spannend is om te horen hoe mensen de samenwerking met ons kantoor beleven. Dit keer vroeg Sonja de verkopers Agnes, Ann en Els hoe zij de samenwerking met Aendekerk Immo ervaren hadden. Onze vragen en hun antwoorden lees je hier.

De ervaringen van Agnes, Ann en Els over hun verkooptraject bij Aendekerk Immo

Hoe zijn jullie bij ons terecht gekomen?

• Via een collega. Zij had lovende woorden over jullie na de verkoop van hun huis in Molenbeersel.
  • Ook de mooie (wit met roze) borden vielen mij overal op.

Waarvoor hebben jullie beroep op ons gedaan?

Voor de verkoop van het huis van mijn moeder. Op 02/03/2019 is zij verhuisd naar een appartement te Bree.

Hoe verliep onze samenwerking?

Op 25/02/19 kwam Herman naar de woning voor een schatting. We hadden onmiddellijk een supergoed gevoel bij hem.
"Verkopen zonder zorgen" was zijn motto. Wij hebben dan ook niet lang getwijfeld om te verkopen via jullie kantoor.
We kregen heel duidelijke uitleg over de geplande gang van zaken, prachtige foto's werden gemaakt en op 24/05/2019 stond het pand online. Hierbij werd heel duidelijk rekening gehouden met onze wensen en verlangens. Dit apprecieer ik enorm.
Na iedere bezichtiging kregen we feedback en advies van Herman. Ook via mail kregen we regelmatig een stand van zaken.
De verdere administratieve afhandeling met Claudia verliep heel correct en supervlot. Ook fijn dat zij aanwezig was bij de ondertekening van de akte.

Hoe hebben jullie de contacten met ons kantoor ervaren?

Hele snelle beantwoording van mails, vlot afspraken vastleggen, een supervriendelijk en behulpzaam contact met kantoormedewerker Birtie, nadien met Sonja.

Hoe maakten wij voor jullie onze vier pijlers (optimaal presenteren, deskundig adviseren, betrokken informeren en behulpzaam faciliteren) waar en heb je tips om dit in de toekomst nog beter te doen?

Al deze 4 pijlers zijn waargemaakt! Geen enkel punt van kritiek!

Waarom zouden jullie ons aanbevelen bij anderen?

Wij zullen jullie vast en zeker aanbevelen omwille van:

• jullie deskundigheid en professionaliteit
  • jullie warmte en vriendelijkheid = Claudia, Herman, Sonja
  • jullie respect voor de wensen van de klant
  • jullie flexibiliteit
  • jullie doen jullie uiterste best voor de verkoper én de koper en hebben het beste met hen voor. Jullie zijn écht TOP!

AENDEKERK = VERKOPEN ZONDER ZORGEN!

Meer ervaringen

Voor Agnes, Ann en Els was de samenwerking met Aendekerk Immo duidelijk positief.
Wil jij nog meer ervaringen over samenwerkingen met ons kantoor lezen? Neem dan eens een kijkje bij onze immomatches.
Ben je meteen overtuigd en wil jij voor de verkoop van jouw woning ook met ons samenwerken?
Laat dan gerust je gegevens hieronder achter en wij contacteren je voor een schatting en vrijblijvend gesprek.

Ik verkoop mijn pand
Je woning verkopen is allesbehalve een alledaagse bezigheid. Er komt heel wat bij kijken, en dat niet alleen op praktisch en administratief vlak. Wij staan je hier graag in bij. Contacteer ons voor een gesprek en krijg meteen deskundig advies over de waarde van jouw pand. Ieder verkoopproces begint namelijk bij een objectieve waardebepaling van je woning.

Over Aendekerk Immo