Delen met een vriend(in):

Schrijf je in voor een immomatch-bezoek

Virtuele huisbezoeken zijn leuk. En toch, helemaal enthousiast word je er niet van? Heb je een huis of appartement te koop of te huur gezien dat je graag een keertje wil bezoeken? Schrijf je dan meteen in voor een immomatch-bezoek. Je ontvangt dan meteen een bericht van ons van zodra duidelijk is wanneer de bezichtiging kan doorgaan.

Van virtueel naar fysiek

Een virtuele bezichtiging

Op zoek naar een woning? De tijd dat je het moest doen met een korte annonce zonder foto in de krant of het lokale weekblad is gelukkig voorbij 😉. Intussen beschikken we over talrijke mogelijkheden om te koop aangeboden huizen en appartementen te ontdekken. In de krant en het lokale dagblad vind je gelukkig al een foto bij de tekst. Online zijn de mogelijkheden nog veel uitgebreider. Behalve foto’s en een beschrijving, kan je geregeld ook al grondplannen van het pand terugvinden. En heel vaak is er ook nog een 360°-tour beschikbaar. Intussen is het dan ook perfect mogelijk om al een eerste indruk op te doen van een huis of appartement.

Filteren

Al deze digitale tools bieden je de mogelijkheid om al meteen te ontdekken of de woning iets voor jou zou kunnen zijn. En dat is een goede zaak! Op die manier kan jij namelijk alvast filteren in het huizenaanbod en bespaar je je uiteraard ook heel wat tijd. Je moet immers niet meer alle woningen fysiek bezoeken.

Toch niet hetzelfde

We horen het je al luidop denken: “Zo’n virtueel huisbezoek is toch niet hetzelfde!”. En ja, we volgen je hier in. Een fysiek huisbezoek is net een tikkeltje anders. Dan pas kan je ontdekken of het pand echt een immomatch voor jou is. Voor ons geldt overigens hetzelfde hoor. Ook wij merken dat we liever tijdens een persoonlijke babbel achterhalen wat je wensen zijn om je vervolgens met het juiste pand te matchen.

Fysiek huisbezoek

Het virtuele huisbezoek is een perfect hulpmiddel om je te helpen bij de selectie van de te bezoeken panden. Vervolgens kan je de meest interessante panden fysiek bezoeken. Op dit moment weliswaar even niet, maar van zodra de COVID 19 – maatregelen voorbij zijn, met zekerheid wel.

De "Ik wil een immomatch"-lijst

Heb je al een huis of appartement ontdekt dat aan jouw woondromen lijkt te voldoen? Schrijf je dan in voor een immomatch-bezoek. Dat kan ofwel op de pagina van de woning waar je interesse in hebt, maar ook heel gemakkelijk via het onderstaande formulier. Van zodra wij weten dat een fysieke rondleiding in de woning weer mogelijk is, hoor je meteen iets van ons. Tot dan blijven we via telefoon en allerlei andere digitale wegen voor jouw beschikbaar. En vergeet vooral niet voor jezelf en elkaar te zorgen!

Ik wil een immomatch-bezoek!

Wil je dat wij je contacteren van zodra een fysieke rondleiding opnieuw mogelijk is? Schrijf je dan nu in! Wij contacteren je van zodra wij weten dat een rondleiding opnieuw mogelijk is.
Claudia Aendekerk
Erkend vastgoedmakelaar & Bestuurder
“Of ik spijt heb dat ik mijn toga aan de haak heb gehangen? Helemaal niet. Je kan hem trouwens nog altijd vinden in ons kantoor (lacht). Mijn juridische achtergrond is een absolute troef in mijn job als makelaar. In combinatie met mijn passie voor immo én een groot inlevingsvermogen kan ik, samen met mijn vader, een wezenlijk verschil maken voor onze klanten.”

Vastgoed kopen