Delen met een vriend(in):

Zomer in huis!

Kan jij ook zo genieten van de zomer en de leuke momenten buiten?
Kijk je er al naar uit om zoveel mogelijk tijd op je terras of in de tuin door te brengen?
We bezorgen je graag een paar tips om te genieten van de zomerse avonden.

Schoonmaakbeurt

Tja, we ontkomen er niet aan. Om te genieten van gezellige zomeravonden moeten we eerst starten met een grote schoonmaakbeurt. Ruim de nog achtergebleven bladeren dus toch nog maar even op, verwijder het onkruid en reinig je terras.

Gezellige zithoek

Zorg voor een gezellige zithoek met comfortabel meubilair. En nee hoor, je hebt daarvoor zeker niet de duurste tuinmeubels nodig. Zelf meubilair in elkaar knutselen kan perfect!

Kaarsen

Kaarsen werken niet alleen in de winter, maar ook in de zomer. Begint het al wat te duisteren en wil je nog gezellig buiten blijven keuvelen met je vrienden? Met kaarslicht zorg je ongetwijfeld voor een gezellige sfeer.

Sfeerverlichting

Geen zin om te werken met kaarsen? Kleed je terras of de bomen in de tuin dan even aan met wat lampen of lampionnetjes. Wil je nu al onmiddellijk zeggen dat je die niet in huis hebt? Overweeg dan zeker om de kerstverlichting van de zolder af te halen. Wedden dat dit ook in de zomer behaaglijk oogt?

Kussens en dekentjes

Je meubilair aankleden met kussentjes en dekens of ergens een gezellige mand met kussens en dekens plaatsen, doet wonderen. Alles toont net een tikkeltje knusser en laten we eerlijk zijn: het staat ook nog garant voor aangenaam en behaaglijk zitten 😉

Planten

Natuurlijk kan je je terras te midden van een mooie tuin helemaal in het groen aanleggen. Maar wat als je helemaal geen grote tuin hebt? Plaats dan toch gewoon een aantal leuke bloempotten met groene planten of kleine boompjes op je terras.
Denk je nu: “ja tof, maar ik heb maar een balkon”? Geen paniek. Werk dan gewoon verticaal en kleed de wanden aan met een gezellig ogende wandkast met hier en daar wat groen.

Warmte

Blijf jij graag lang nagenieten op je terras? Dan heb je ongetwijfeld al vaker gemerkt dat die zomeravonden toch ook wel frisjes kunnen worden. Met een mooie vuurschaal of een tuinhaard zorg jij in ieder geval voor een gezellige warmte.

Besluit

Klaar? Laat de zomer dan maar komen! Wij wensen je in ieder geval heel veel gezellige en knusse zomerse dagen en avonden toe.

De informatie op deze pagina is van algemene aard. Het is geen sluitend professioneel juridisch advies voor jouw specifieke situatie. Indien je op zoek bent naar advies voor jouw specifieke of concrete persoonlijke omstandigheden, raden wij je aan ons dan wel een advocaat of notaris te contacteren.

Ik wil een adviesgesprek

Heb je hulp nodig? Aarzel vooral niet om contact op te nemen. Op die manier kunnen wij je namelijk helpen ;-)
Claudia Aendekerk
Erkend vastgoedmakelaar & Bestuurder
“Of ik spijt heb dat ik mijn toga aan de haak heb gehangen? Helemaal niet. Je kan hem trouwens nog altijd vinden in ons kantoor (lacht). Mijn juridische achtergrond is een absolute troef in mijn job als makelaar. In combinatie met mijn passie voor immo én een groot inlevingsvermogen kan ik, samen met mijn vader, een wezenlijk verschil maken voor onze klanten.”

Over vastgoed