Word de eerste bewoner van deze moderne woning

Huurprijs: € 1 750 Kinrooi Toekomststraat 4 A
Laat je omringen door comfort en luxe! We bieden je de unieke kans om de allereerste bewoner te worden van deze prachtige huurwoning, die momenteel nog in opbouw is maar vanaf 1 mei 2024 beschikbaar zal zijn.

Gelegen in Kessenich, biedt deze woning niet alleen een moderne leefruimte met alle comfort, maar ook een adembenemend uitzicht op de velden.

De woning is een halfvrijstaande woning met de bijzondere eigenschap dat de naastliggende bouwgrond de komende jaren vrij blijft, waardoor het gevoel van een vrijstaande woning wordt behouden. De woning is gebouwd op een perceel van ongeveer 580 m². Afhankelijk van je wensen kan de tuin uitgebreid worden met zo'n 420 m².

Via de inkom kan je naar een grote open leefruimte met plaats voor een zithoek, een eethoek en de van alle comfort voorziene keuken. Gezien de achtergevel van deze woning hoofdzakelijk uit een glasgevel bestaat geniet je van een prachtig uitzicht over de tuin en de achterliggende velden. Van de keuken kan je verder naar een ruime berging. Op het gelijkvloers vind ... je in de woning ook nog een toilet.
De bovenverdieping is voorzien van een technische ruimte, een badkamer en een afzonderlijk toilet. Verder tref je op de verdieping ook nog twee slaapkamers aan, waarvan een zeer ruime kamer met mogelijkheid om hier nog een dressing en bureauruimte te creëren.

Bij de woning hoort nog een carport van circa 30 m² en een garage/tuinberging van ongeveer 40 m².

De woning is ontworpen met het oog op modern gemak en comfort:
- De keuken is ruim en voorzien van alle benodigde apparatuur, waardoor kookervaringen een genot worden.
- Voor extra privacy en controle over de lichtinval zijn rolluiken geïnstalleerd in de slaapkamers.
- Ook over duurzaamheid en energie-efficiëntie is bij deze woning goed nagedacht. Overal is vloerverwarming geïnstalleerd, aangedreven door een efficiënte warmtepomp, terwijl zonnepanelen op het dak zorgen voor groene energieopwekking. Bovendien is er een regenwaterput van 10.000 liter geïnstalleerd voor het gebruik van toiletten en voor de tuin, waardoor zowel waterbesparing als duurzaamheid worden bevorderd.

De locatie van de woning in Kinrooi, Kessenich, biedt niet alleen rust en sereniteit, maar ook de nabijheid van de Nederlandse grens, waardoor je gemakkelijk toegang heeft tot verschillende culturele en recreatieve mogelijkheden.

Mis deze unieke kans niet om de eerste bewoner te worden van deze prachtige moderne woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om uw interesse te tonen!
Lees meer Verberg