Investeringsobject (handelsruimte met appartement en een woning) in Stokkem

Vraagprijs: € 550 000 Stokkem Rechtestraat 26
Ben jij al een tijdje op zoek naar een uniek investeringsobject?
Dit pand in Stokkem, bestaande uit een handelsruimte, een appartement en een woning is zowel voor ondernemers als vastgoedbeleggers een interessant investeringsobject.

De in een van de hoofdstraten van het centrum gelegen handelsruimte biedt voldoende ruimte voor verschillende soorten bedrijven.
De grote ramen zorgen voor voldoende natuurlijk licht in het handelspand zelf, maar zorgen uiteraard ook voor de extra zichtbaarheid die je als bedrijf nodig hebt.

Het op de eerste verdieping gelegen appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een toilet en een badkamer.

Met een smaakvolle inrichting maak je ook van het in de zijstraat gelegen woning een knusse droomplek voor ieder die op zoek is naar een combinatie van rust in de eigen woning en de levendigheid van een pittoresk centrum. De woning beschikt op het gelijkvloers over een ruime woonkamer; een keuken, een bergruimte en een toilet. Op de verdieping bevinden zich twee ... slaapkamers en een badkamer met badkamermeubel, toilet en inloopdouche.

Gelegen in het hartje van Stokkem bevindt deze woning zich op wandelafstand van diverse winkels, cafés en andere ondernemingen. De goede bereikbaarheid met de auto zorgen ervoor dat je huurders maar ook het cliënteel het pand gemakkelijk kunnen bereiken.

Het gebouw is opgenomen in de vastgestelde inventaris onroerend erfgoed en de wetenschappelijke inventaris onroerend erfgoed.
Het gebouw, en dus ook het appartement, is gelegen binnen de historische stadskern van Dilsen-Stokkem.

Zowel het appartement als de woning worden momenteel verhuurd.

EPC winkel: B (UC: 2865651)
EPC appartement: 333 kWh/m² - D (UC: 2852418)
EPC woning: 191 kWh/m² - B (UC: 2832827)
Lees meer Verberg