Ruime gerenoveerde woning met 5 kamers, 3 kantoorruimtes, tuin en garage in Opitter

Vraagprijs: € 625 000 Bree Itterplein 5
Achter een bescheiden uitziende gevel in het centrum van Opitter gaat een prachtig architecturale lichtrijke parel met een zee van ruimte schuil!
Ben je op zoek naar een prachtige ruime woning met minstens 5 slaapkamers en voldoende ruimte voor een praktijk? Of zoek je een woning die je naar eigen wens helemaal kan omvormen tot bijvoorbeeld een familiewoning/een kangoeroewoning of een gezinswoning met gastenkamers?
Twijfel niet en vraag meteen je bezichtiging aan!

Deze prachtige woning is de perfecte keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele woning.
Met minstens vijf slaapkamers en een oppervlakte van 250 m² is er voldoende ruimte voor iedereen in het gezin én het inrichten van een praktijk.
Je beschikt zelfs over de mogelijkheid om via verschillende ingangen jouw plekje in de woning te bereiken zonder anderen te moeten storen.

Op het gelijkvloers van de woning werd aan de straatzijde meer dan 80 m² ingericht als praktijkruimte met drie ruime kamers, een toilet, een sas en een compacte kamer.
Via ... een van de ruime kamers in het praktijkgedeelte kan je ook naar de kelder.
De overige 100 m² op het gelijkvloers werd volledig ingericht met leefruimtes waar je zelfs met een groot gezin nog steeds kan genieten van je eigen plekje.
Naast de volledig uitgeruste (en vernieuwde) keuken met toegang tot een wasruimte/technische ruimte, tref je op het gelijkvloers immers niet alleen een lichtrijke eetkamer met zicht op een patio aan, maar ook nog een TV-hoek, een zithoek en een wintertuin, van waar je geniet van het zicht op de achter de woning gelegen ingesloten tuin.
Op regenachtige dagen liever knus en gezellig genieten van de sfeer en warmte van een houtkachel? Ook dat kan! Zowel de wintertuin als de zithoek zullen dan je favoriete leefruimtes zijn!

Op de eerste verdieping kan je via de overloop naar een, als bibliotheek ingerichte, ruimte. Van deze ruimte kan je naar een eerste op de verdieping bevindende slaapkamer enerzijds en een overloop anderzijds.
De overloop geeft op haar beurt uit op de badkamer met bad, douche, toilet en badkamermeubel met een dubbele wastafel, en op twee slaapkamers, waarvan een met een via het dakterras beschikbare eigen ingang.

Op de tweede verdieping, die je via de bibliotheekruimte kan bereiken, bevindt zich nog een veelzijdig in te richten ruimte, van waar je naar de vierde slaapkamer kan.
Op deze verdieping is er ook nog een zolderruimte aanwezig.

Een vijfde slaapkamer met eigen badkamer met bad en wastafelmeubel bevindt zich tot slot in het souterrain van de woning.

De woning werd in 1947 gebouwd, maar meermaals grondig verbouwd, uitgebreid en gerenoveerd met een laatste grote renovatie in de jaren 90.
Later volgden nog kleinere werken, zoals het plaatsen van zonnepanelen, het vernieuwen van de verwarmingsketel en het plaatsen van een volledig uitgeruste keuken.

De woning is zeer goed onderhouden en gelegen op een perceel van 1051 m², waardoor er ook buiten veel ruimte is om te genieten van de mooie tuin.
Dankzij de noord-oost gerichte tuin geniet je 's ochtends al van de eerste zonnestralen.

Naast de ruime leefruimte en de prachtige tuin, biedt deze woning ook een garage. Er is plaats voor twee auto's in de garage. De toegangspoort aan straatzijde en de alarminstallatie zorgen voor een bijkomende bescherming.

Deze woning heeft een EPC Label C (EPC-waarde 211), wat betekent dat de woning vrij energiezuinig is.

Kortom, deze woning in het centrum van Opitter biedt alles wat een gezin nodig heeft. Met vijf slaapkamers, voldoende werkplek, een ruime tuin en een dubbele garage met bergruimte, is dit de perfecte keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en instapklare woning.
Neem vandaag nog contact met ons op om deze woning te bezichtigen en te ontdekken of dit uw droomhuis is.
Lees meer Verberg