Knusse gezinswoning met twee slaapkamers in Stokkem

Vraagprijs: € 215 000 Dilsen-Stokkem Belzerstraat 1 A
Welkom in deze knus in te richten woning met 2 slaapkamers, gelegen in een rustige straat in het pittoreske Stokkem.
Bij het binnenkomen kom je meteen terecht in een ruime woonkamer met voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eetruimte. De grote ramen en de glazen deur aan straatzijde zorgen voor veel natuurlijk licht.
De L-vormige keuken biedt voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden en de nodige plaats voor een gezellige ontbijthoek.
Behalve de keuken en de woonkamer bevindt zich op het gelijkvloers ook nog een berging met ruimte voor een wasmachine, een toilet en een veranda.
Op de bovenverdieping vind je twee ruime slaapkamers en een moderne en praktisch ingerichte badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.

De woning ligt in een rustige zijstraat van het bruisende centrum van Stokkem, waardoor je optimaal kunt genieten van de levendige sfeer en alle voorzieningen die deze pittoreske gemeente te bieden heeft. Winkels, restaurants, openbaar vervoer en scholen zijn allemaal op wandelafstand ... bereikbaar.

De woning wordt op dit moment verhuurd.

Het gebouw is opgenomen in de vastgestelde inventaris onroerend erfgoed en de wetenschappelijke inventaris onroerend erfgoed.
Het gebouw, en dus ook het appartement, is gelegen binnen de historische stadskern van Dilsen-Stokkem.

Lees meer Verberg