Zeer ruime woning met ingebouwd zwembad in Maaseik

Vraagprijs: € 550 000 Maaseik Oude Ophoverbaan 38
Wonen op een residentiële toplocatie in een ruime woning in Maaseik? Dit is jouw kans!
Deze volledig onderkelderde vrijstaande woning met vijf (slaap)kamers en twee badkamers werd oorspronkelijk in 1979 gebouwd op een perceel van 1350 m² en later nog uitgebreid met een riante veranda en een deels overdekt terras.
Zowel de voor- als de achtertuin werden intussen ook volledig opnieuw aangelegd.
Zo kan je aan de rechtervoorzijde van de woning nu je voertuig stallen in de fraaie carport.
De langwerpige privacyvriendelijke achtertuin werd daarenboven voorzien van een buitenzwembad (5x10m) inclusief roldek, een buitendouche, een poolhouse met toilet en een deels open en deels gesloten (tuin)berging.

Bij het binnenkomen van de lichtrijke inkomhal valt de mooie wenteltrap naar boven en beneden meteen op.
Vanuit de inkomhal kan je naar de al even lichtrijke woonkamer met ruimte voor een zithoek bij de hoekvormige haard, alsook een eethoek.
De keuken bereik je zowel via de woonkamer als de hal. Dichtbij de keuken bevindt zich bovendien een ... wasruimte annex bergruimte.
Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken kan je rechtstreeks naar de ruime veranda met zicht over de recent aangelegde tuin.
Op het gelijkvloers bevinden zich naast een vestiaire en een toilet, nog twee (slaap)kamers en een badkamer met douche en wastafel.
Op de bovenverdieping tref je vervolgens nog drie (slaap)kamers, waarvan een toegang biedt tot een bijkomende - veelzijdig te benutten - kamer, aan.
Verder bevindt zich hier nog een tweede badkamer, dewelke voorzien werd van een badkamermeubel met dubbele wastafel, een toilet en een bad.
De wonig is volledig onderkelderd en werd onderverdeeld in verschillende ruimtes, dewelke nu dienst doen als berging- en sport- en ontspanningsruimtes.
Lees meer Verberg