De diensten van jouw vastgoedspecialist | Aendekerk Immo

Onze dienstverlening, het resultaat
van onze passie voor immo én mensen

Verkoopbegeleiding

Omdat we begrijpen dat je woning verkopen allesbehalve een alledaagse bezigheid is. Lees meer

Aankoopbegeleiding

Een objectieve sparringpartner, van de eerste bezichtiging tot aan de onderhandelingstafel. Lees meer

Begeleiding verhuur

Een professionele aanpak op maat voor de meest geschikte kandidaat. Lees meer

Waardebepaling

Een objectieve waardebepaling, de sleutel tot een succesvolle immomatch. Lees meer

Waarom kiezen voor Aendekerk Immo

    Aendekerk Immo wil dé partner bij uitstek zijn voor de (ver)koop of (ver)huur van je woning. Om je deskundig en volledig te kunnen begeleiden in het volledige proces, werken we steeds volgens een succesvolle aanpak die gebaseerd is op vier pijlers: Optimaal presenteren, behulpzaam faciliteren, deskundig adviseren en betrokken informeren.

ONTDEK ONZE
AANPAK

MEER WETEN?

Verkoopbegeleiding

Hoewel er veel te koop-bordjes in het straatbeeld te zien zijn, is je woning verkopen allesbehalve een alledaagse bezigheid. Er komt zo veel bij kijken en dat niet alleen op praktisch en administratief vlak. Vaak gaan er ook emoties mee gepaard. Net daarom willen wij meer zijn dan louter vastgoedmakelaars en hebben we niet alleen oog voor vastgoed, maar ook steeds voor jou als eigenaar of als koper. Terwijl wij alles in het werk stellen om je woning vlot te verkopen, zullen we je ook op de hoogte brengen van iedere stap die we nemen. Heb je toch nog vragen? Daarmee kan je steeds bij ons terecht.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Aankoopbegeleiding

Heb je je hart verloren aan een woning? Klinkt goed, maar als je een bod beslist uit te brengen, kan je best niet alleen je hart volgen. Wij helpen je daarom graag om je keuze te onderbouwen door vanuit onze jarenlange ervaring als vastgoedmakelaar naar de woning te kijken. Zijn er verborgen gebreken? Is de vraagprijs marktconform? Dankzij ons objectieve advies neem je niet alleen de juiste beslissing, maar schuif je ook sterker aan aan de onderhandelingstafel. En laat je die onderhandeling toch liever aan een expert over? Op ons kan je bouwen en vertrouwen!

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Ik ben met Aendekerk Immo in contact gekomen door de aankoop van mijn huidige woning en naderhand hebben ze mij bijgestaan met de verkoop van mijn te verkopen vorige woning. In beide gevallen heel erg tevreden geweest over hun raad en daad. Hun professionele begeleiding maakt het een leuke samenwerking op alle gebieden... Zeker een aanrader voor toekomstige kopers of verkopers.
Thx TEAM Aendekerk!

Christophe

Wij wilden ons huis verkopen om kleiner te gaan wonen wegens gezondheidsredenen. Wij zijn gaan uitkijken naar uithangborden van makelaars. Zo zagen we dat huizen van Aendekerk Immo snel verkocht werden. Dus hebben we gebeld voor een schatting van ons huis. Herman heeft ons deskundig geadviseerd over waarde, prijs enz. en zo hebben we een overeenkomst gesloten met Herman. De verkoop van ons huis is zeer vlot verlopen. 
Beste Claudia en Herman, mensen als jullie hadden we nodig. Jullie hebben prachtig werk geleverd, wij zullen iedereen jullie aanbevelen bij de aankoop of verkoop van een huis.
Hartelijk dank en veel succes.

Jos & Rita

Wij hebben de samenwerking omtrent de aankoop van het huis als heel aangenaam ervaren. 

Wij zijn bij jullie terecht gekomen, omdat we op zoek waren naar een huis. 

Wij hebben jullie gecontacteerd en een paar dagen later konden we het huis al bezoeken. 

We werden aan het huis al opgewacht door de makelaar en nam voldoende de tijd om het huis aan ons te tonen en onze vragen te beantwoorden. 

Na de aankoop werden we ontvangen voor de contracten in orde te brengen op het kantoor, ook hier werd er weer voldoende tijd genomen om alles uit te leggen en onze verdere vragen te beantwoorden. 

We zijn altijd vriendelijk onthaald en zijn blij dat de aankoop van het huis op een vlotte manier is verlopen. 

Bedankt voor de goede begeleiding in de aankoop van ons huis. 

Hanne & Nicky

Wij vonden de samenwerking fijn en dan vooral jullie/jouw geduld.
Wij vinden dat je goed voorbereid bent en weet waar je over handelt. Ook help je ons nog eens extra door ons te informeren over zaken die niet helemaal verwacht van je worden maar die wel helpend zijn. Je bent begripvol en professioneel.
Alles is enorm snel gegaan en wij zijn erg tevreden. Super! Bedankt!

Iulian & Frederike

Zowel Herman als Claudia zijn ten allen tijde zeer professioneel en tegelijkertijd kijken ze naar de mens die ze voor zich hebben. Ze tonen interesse in wie je bent en waar je naar toe wil, zodat ze waar nodig kunnen adviseren en bijstaan. Ze denken mee en informeren waar nodig.

Lees hier de volledige testimonial

Nicole

Deze mensen verzorgen alles tot in de kleinste details! Ik ben zeer tevreden over Herman en dochter! Ik persoonlijk beveel jullie deze makelaar aan; heeft super werk geleverd voor ons, zelfs 2 maal!
Bedankt!

Miet

Dank u voor de goede begeleiding en het afhandelen van de verkoop. Ben zeer tevreden over alles. Jullie zijn een geweldig  team. Dank u nog voor alles.

Anna

Wij hadden een super ervaring met Aendekerk Immo bij de aankoop van onze woning! Ze zijn maar een belletje of mailtje weg, maar staan je steeds bij wanneer het nodig is! 
Top team!!
Wij kunnen nu lekker genieten!! Mercikes!

Kevin, Ann & kids

Dit is een kantoor uit duizenden. Vader en dochter die hun vak zeer goed verstaan, super uitvoeren en allebei een hartje van goud. Niet verder zoeken; wat u bij hun niet vindt, is er niet. Hebben ons waanzinnig bijgestaan bij de verkoop van onze woning. 
Claudia en Herman eine dikke merci.


Truus & Ed

Claudia en Herman zijn zulke lieve en vriendelijke mensen, ze hebben het beste van zichzelf gegeven om ons met raad en daad bij te staan. Maar ze zijn ook heel professioneel en ze hebben een passie voor hun beroep. We hebben steeds het gevoel gehad correct en met veel respect te zijn behandeld: afspraken werden steeds nagekomen en er werd rekening gehouden met al onze verlangens.

Lees hier de volledige testimonial

Matty & Ingrid

Via Immovlan hebben we de aangekochte woning gevonden, waarna we contact opgenomen hebben met de makelaar, in dit geval was dit Aendekerk Immo in Ophoven. We hebben daarna met dhr. Aendekerk afgesproken bij de woning en we kregen daar een professionele rondleiding en een goede uitleg. De samenwerking was altijd heel hartelijk, altijd kregen we stipte feedback en goede informatie. Kortom Aendekerk Immo in Ophoven is een aanrader.

Marleen & Etienne

Bij deze wil ik u bedanken voor de perfecte afhandeling en begeleiding met de verkoop van mijn pand.

Werkelijk respect voor de tijd en aandacht die u deze verkoop heeft gegeven.

Ik zou eenieder uw kantoor willen aanbevelen.

Jos

Tijdens het traject werden wij goed op de hoogte gehouden, van de stand van zaken betreffende de verkoop van ons huis. Bij al onze vragen werden wij tijdig en behulpzaam te woord gestaan. Het faciliteren en ondersteunen in het verkoopproces voor zowel kopers als verkopers hebben Herman en Claudia goed begrepen. Hun persoonlijke aandacht, het maatgericht werken en passie voor het vak straalt ervan af. 

Lees meer

Franck & Vivian

Via onze boekhouder kwamen wij terecht bij Aendekerk Immo. Zowel bij de eerste kennismaking als tijdens het verkooptraject voel je dat Claudia en Herman werk maken van hun opdracht en alle moeite doen om je pand te verkopen. Ze houden je voortdurend op de hoogte en gaan ook op al je vragen in.
Met hun directe aanpak en behulpzaamheid maken zij echt een verschil. De samenwerking met hen leverde voor ons de verkoop van ons pand én een pak kopzorgen minder op!

Valentin

Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en de correcte afhandeling van het dossier.

Ingrid

Op een dag beslisten we dat we het huis, waarin we altijd graag hadden gewoond en waarvan de laatste renovaties net beëindigd waren, te verkopen. Vijf dagen later botsten we op Aendekerk Immobiliën. Nog diezelfde dag legden we een afspraak vast voor de aankoop van onze nieuwe woning. De bezichtiging vond plaats op een koude winterdag, het weer kon niet veel slechter. Toch waren we na een volledige rondleiding helemaal 'verkocht'. Het klikte meteen met Claudia en Herman: hun openheid, vriendelijkheid, fijne ontvangst en duidelijke uitleg, ook op juridisch vlak. Vragen werden snel beantwoord. Daarom besloten we hen nadien ook de verkoop van ons huis toe te vertrouwen. En met succes! ‘Klant is koning’: dat zijn beslist geen holle woorden bij Aendekerk Immobiliën.”

Patrick & Gabriella

Geweldig lieve en open mensen die naar je luisteren en het beste voor jou (en je huis) willen. Altijd leuk als ze langskomen! Dankbaar voor jullie harde werk. Ga zo door, toppers!

Priscilla & Milenco

Zeer uitnodigend en geruststellend. Zo kan ik de persoonlijke en deskundige service van vastgoedmakelaars Claudia en Herman nog het best omschrijven. Ik deed een beroep op Aendekerk Immobilën voor de aankoop van enkele percelen grond. Na een eerste telefonisch contact, kon er snel een bezichtiging plaatsvinden, waarbij Claudia graag rekening hield met mijn drukke agenda. Tijdens het bezoek ter plaatse kreeg ik een uitgebreid antwoord op al mijn vragen. Ook later in de verdere aankoopfase, bij de ondertekening, werd ik grondig en volledig geïnformeerd. Duidelijk en in mensentaal, zodat je perfect op de hoogte bent.

Vanessa

De service van Aendekerk Immo is, van het begin tot het einde van het vastgoedproces, zonder meer uitmuntend. Herman en Claudia steken enorm veel energie in elk project. Ze communiceren duidelijk en correct, zowel naar ons als verkopers als naar kandidaat-kopers, onder andere met kwalitatief fotomateriaal. Dankzij hun grote bereikbaarheid verliep het afspraken maken heel vlot. Met het advies van Claudia en Herman konden we écht aan de slag. Verbeterpunten voor Aendekerk Immo? Eigenlijk kunnen we die niet bedenken ...

Wouter & Jimmy

Ken de waarde van uw goed dankzij een gratis waardebepaling.

NU AANVRAGEN

Begeleiding verhuur

Het verhuren van een woning is pas rendabel wanneer je ook de juiste huurder weet aan te trekken. Maar hoe vind je nu die juiste huurder? Daarbij kunnen wij je helpen. We zorgen niet alleen voor de professionele fotografie van je pand, maar kunnen je dankzij onze uitgebreide marktkennis ook een publicatieselectie op maat van je doelgroep garanderen. Met onze professionele aanpak faciliteren we de zoektocht naar de meest geschikte kandidaat optimaal en houden we je op de hoogte van potentiële huurders. Ook de administratieve afhandeling nemen we daarbij graag van je over.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Waardebepaling

Is je huis te klein geworden, of net te groot, of ben je om een andere reden toe aan een nieuwe woning? Voor je op zoek gaat naar een nieuw huis of appartement, wil je de sleutels van je huidige woning wellicht eerst overdragen aan een nieuwe eigenaar. Hoe pak je dat in de praktijk aan? Ieder verkoopproces begint bij een objectieve waardebepaling van je woning. Op die waardebepaling baseren we ons om een marktconforme vraagprijs op te stellen zodat je woning snel en aan de juiste prijs verkocht of verhuurd kan worden.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK