Delen met een vriend(in):

Waarom kiezen voor Aendekerk Immo?

Aendekerk Immo wil dé partner bij uitstek zijn voor de (ver)koop of (ver)huur van je woning. Om je deskundig en volledig te kunnen begeleiden in het volledige proces, werken we steeds volgens een succesvolle aanpak die gebaseerd is op vier pijlers: Optimaal presenteren, behulpzaam faciliteren, deskundig adviseren en betrokken informeren.

Onze aanpak, de sleutel tot een perfecte vastgoedmatch

Optimaal presenteren

Een pand te koop of te huur aanbieden is meer dan enkel het te koop- of te huur-bord aanbrengen. Dankzij professionele fotografie, een virtuele tour of een filmpje en een duidelijke en complete omschrijving brengen we je woning aantrekkelijk en realistisch in kaart. Een optimale presentatie, leidt immers tot de juiste potentiële kandidaten. Die bereiken we dankzij een selectie van online en offline publicatiekanalen en een pandfiche in onze etalage. Kandidaat-kopers krijgen na hun bezoek een mooie brochure van het bezichtigde pand mee, zodat ze thuis nog even kunnen terugblikken … en verder dromen.

Deskundig adviseren

Dankzij onze jarenlange vastgoedexpertise en juridische achtergrond kunnen we al je vastgoedvragen beantwoorden. Welke verkoopprijs lijkt ons realistisch? Wat zou je eventueel kunnen doen om de verkoopbaarheid van je pand te vergroten, of het vlotter te verhuren? Tot wie kan je je wenden als er nog geen EPC voorhanden is? Wij laten niets aan het toeval over om je zo volledig en deskundig mogelijk te adviseren.

Betrokken informeren

Voor ons is de koop, verkoop, huur of verhuur van een woning dan wel vertrouwd, we begrijpen maar al te goed dat dat voor jou niet het geval is. Daarom houden we eraan om je van iedere volgende stap in het vastgoedproces op de hoogte te houden. We brengen verslag uit van de publicaties van je pand, bezichtigingen, feedback van kandidaat-kopers ... Zo behoud je altijd het overzicht in je dossier. Kandidaat-kopers die met vragen zitten helpen we uiteraard ook met plezier verder.

Behulpzaam faciliteren

Zorgvuldig stellen we je verkoopdossier samen om kandidaat-kopers juist te informeren. Hebben we de interesse van bezoekers gewekt? Dan is het tijd voor de eerste bezoeken. Geen nood, daar hoef jij je als eigenaar niet om te bekommeren. Wij plannen ze op basis van jouw agenda en die van de kandidaat-koper, en nemen de rondleidingen voor onze rekening. Volgt er na een bezoek een bod? Dan staan we alle partijen bij in de onderhandelingen. Net zoals we dat doen bij de andere praktische of administratieve zaken die geregeld moeten worden.

Ik verkoop mijn pand
Je woning verkopen is allesbehalve een alledaagse bezigheid. Er komt heel wat bij kijken, en dat niet alleen op praktisch en administratief vlak. Wij staan je hier graag in bij. Contacteer ons voor een gesprek en krijg meteen deskundig advies over de waarde van jouw pand. Ieder verkoopproces begint namelijk bij een objectieve waardebepaling van je woning.