Delen met een vriend(in):

Wat zijn de kernwaarden van Aendekerk Immo?

1. Betrokkenheid

Wij zijn een betrokken partner bij iedere stap van jouw vastgoedproces. Van begin tot eind. Voor zowel verkopers als kopers, verhuurders en huurders. Door grondig te informeren, helder te communiceren en altijd oog te hebben voor beide partijen.

2. Flexibiliteit

We begrijpen als geen ander hoe druk agenda’s soms zijn. Daarom doen we er alles aan om de onze af te stemmen op die van onze klanten. Zo kunnen we steeds kort op de bal spelen bij het plannen van bezichtigingen of andere afspraken. Ook andere vragen beantwoorden we zo snel mogelijk.

3. Familiale sfeer

Bij ons kan je thuiskomen. Niet alleen in je nieuwe woning, ook bij ons op kantoor. Want we hechten ontzettend veel belang aan een familiale sfeer. Uiteraard altijd gekoppeld aan onze deskundige aanpak.

4. Dienst-na-verkoop

Onze job zit er dan wel op nadat je de sleutels van je nieuwe woning in handen hebt, uiteraard blijven we graag beschikbaar voor je toekomstige vastgoedvragen.

Ik verkoop mijn pand
Je woning verkopen is allesbehalve een alledaagse bezigheid. Er komt heel wat bij kijken, en dat niet alleen op praktisch en administratief vlak. Wij staan je hier graag in bij. Contacteer ons voor een gesprek en krijg meteen deskundig advies over de waarde van jouw pand. Ieder verkoopproces begint namelijk bij een objectieve waardebepaling van je woning.