Delen met een vriend(in):

Wij vonden de ideale immomatch voor:

Jos & Rita
Wij zullen iedereen jullie aanbevelen bij de aankoop of verkoop van een huis

Wij wilden ons huis verkopen om kleiner te gaan wonen wegens gezondheidsredenen. Wij zijn gaan uitkijken naar uithangborden van makelaars. Zo zagen we dat huizen van Aendekerk Immo snel verkocht werden. Dus hebben we gebeld voor een schatting van ons huis. Herman heeft ons deskundig geadviseerd over waarde, prijs enz. en zo hebben we een overeenkomst gesloten met Herman. De verkoop van ons huis is zeer vlot verlopen.
Beste Claudia en Herman, mensen als jullie hadden we nodig. Jullie hebben prachtig werk geleverd, wij zullen iedereen jullie aanbevelen bij de aankoop of verkoop van een huis.
Hartelijk dank en veel succes.

Davina & Joaquim
Echt topteam die zowel hun beste - en oprechte - beentje voorzet voor de verkoper als de koper

Wij waren al langer op zoek naar een oudere woning dewelke wij gelukkig vonden op de website van Aendekerk. Het was een aangename verrassing om te zien dat de foto's zeer waarheidsgetrouw waren. Ook gaf Herman ons een no- nonsense rondleiding. Wij kregen als kopers steeds het gevoel dat Herman ook het beste voor ons wou. Het was immers geen makkelijk moment om te kopen daar de nieuwe regeling in ons voordeel zou zijn. Gelukkig hadden zowel de verkopers als Herman geduld. Herman was steeds bereid om ons te helpen en onze talloze telefoontjes en e-mails te beantwoorden. Hoewel het geen makkelijke aankoop/verkoop was, is alles meer dan vlotjes verlopen mede dankzij Herman en Claudia. Een echt topteam die zowel hun beste - en oprechte - beentje voorzet voor de verkoper als de koper ! Een oprechte dank u wel !

Conny & Veerle
Mensen die hun vak met liefde doen

Geweldig toffe makelaars die voor je klaar staan en je helpen waar ze kunnen. Mensen die hun vak met liefde doen..bedankt voor de fijne samenwerking. Wij kunnen niet anders dan tevreden terug kijken en jullie zijn altijd welkom in ons nieuwe huis..
groetjes Conny en veerle

Jeroen
Eerlijk top team die het beste voor heeft voor koper als verkoper

Een zeer goede en duidelijke samenwerking!
Altijd paraat voor vragen te beantwoorden en onvermoeid in het verkopen van uw huis.
Kan alleen zeggen dat het een eerlijk top team is die het beste voor heeft voor koper als verkoper.

Tom
Ik had geen idee hoeveel erbij kwam kijken maar met jullie hulp is het gelukt

Bedankt voor alle hulp met de aankoop van mijn huis ik had geen idee hoeveel erbij kwam kijken maar met jullie hulp is het gelukt echt bedankt voor alles

Lale Abdulhamid Belinay Ömer
Zeer behulpzaam, alvast een aanrader

zeer vriendelijke mensen !!!
Zeer behulpzaam, alvast een aanrader !!!

Franck & Vivian
Een aanbeveling is op zijn plaats: "Met Aendekerk verkoopt u altijd uw huis"

Aendekerk Immobiliën was voor ons een nog onbekend begrip. Echter een oud buurvrouw was erg te spreken over jullie aanpak en inzet, bij de verkoop van haar pand. Onze interesse was gewekt, mede dank het feit dat ons pand reeds sinds 6 maanden –zonder enig succes- in de verkoop stond.

Herman Aendekerk zaakvoerder, kwam in ons eerste oriënterende gesprek ontwapenend over, en beloofde ons geen gouden bergen. Hij nam de tijd om naar onze wensen te luisteren met een gepast realiteitsbesef. Zo heeft hij o.a. de huidige marktwaarde van het pand goed ingeschat, dit alles gefundeerd met kennis en feiten van de regionale huizenmarkt. Het “fundament” werd gelegd in dit gesprek.

Daarnaast heeft Claudia Aendekerk ook haar “steen” bijgedragen bij o.a. het maken van foto’s, de PR activiteiten van het huis voor het internet en publicaties. Er werden kosten nog moeite gespaard.

Tijdens het traject werden wij goed op de hoogte gehouden, van de stand van zaken betreffende de verkoop van ons huis. Bij al onze vragen werden wij tijdig en behulpzaam te woord gestaan. Het faciliteren en ondersteunen in het verkoopproces voor zowel kopers als verkopers hebben Herman en Claudia goed begrepen. Hun persoonlijke aandacht, het maatgericht werken en passie voor het vak straalt ervan af.

Een aanbeveling is op zijn plaats: “Met Aendekerk verkoopt u altijd u huis”.

Herman en Claudia BEDANKT voor de fijne samenwerking.
Franck en Vivian

Wouter & Jimmy
Verbeterpunten voor Aendekerk Immo? Eigenlijk kunnen we die niet bedenken

De service van Aendekerk Immo is, van het begin tot het einde van het vastgoedproces, zonder meer uitmuntend. Herman en Claudia steken enorm veel energie in elk project. Ze communiceren duidelijk en correct, zowel naar ons als verkopers als naar kandidaat-kopers, onder andere met kwalitatief fotomateriaal. Dankzij hun grote bereikbaarheid verliep het afspraken maken heel vlot. Met het advies van Claudia en Herman konden we écht aan de slag. Verbeterpunten voor Aendekerk Immo? Eigenlijk kunnen we die niet bedenken ...

Vanessa
De persoonlijke en deskundige service: zeer uitnodigend en geruststellend

Zeer uitnodigend en geruststellend. Zo kan ik de persoonlijke en deskundige service van vastgoedmakelaars Claudia en Herman nog het best omschrijven. Ik deed een beroep op Aendekerk Immobilën voor de aankoop van enkele percelen grond. Na een eerste telefonisch contact, kon er snel een bezichtiging plaatsvinden, waarbij Claudia graag rekening hield met mijn drukke agenda. Tijdens het bezoek ter plaatse kreeg ik een uitgebreid antwoord op al mijn vragen. Ook later in de verdere aankoopfase, bij de ondertekening, werd ik grondig en volledig geïnformeerd. Duidelijk en in mensentaal, zodat je perfect op de hoogte bent.

Jos
Werkelijk respect voor de tijd en aandacht die u deze verkoop heeft gegeven

Bij deze wil ik u bedanken voor de perfecte afhandeling en begeleiding met de verkoop van mijn pand.
Werkelijk respect voor de tijd en aandacht die u deze verkoop heeft gegeven.
Ik zou eenieder uw kantoor willen aanbevelen.