Delen met een vriend(in):

Wij vonden de ideale immomatch voor:

Hans & Karin

Aendekerk Immo heeft ons zeer goed begeleid bij de aankoop van onze woning in Molenbeersel. Doordat door omstandigheden de uiteindelijke koopdatum wat langer duurde is jullie geen moeite teveel geweest om de uiteindelijke datum bij de notaris te verschuiven. Op de dag van de ondertekening van de akte was Claudia er zeer snel bij nadat bleek dat de verkopende partij niet aanwezig was. Ook de communicatie via jullie kantoormedewerkster was accuraat en snel met terugkoppeling als ik een bericht gemist had. Het leuke van de samenwerking was de gemoedelijke sfeer en het direct klaar staan als er een probleem optrad. Dit zijn wat ons betreft ook de argumenten om jullie kantoor aan te bevelen. Nogmaals bedankt voor alles.

Met vriendelijke groeten,
Hans en Karin.

Bedankt voor de begeleiding inzake het aankoopproces

Hartstikke bedankt voor de vlotte samenwerking en begeleiding inzake het aankoopproces. Namens Peter, Pieter & Tine.

Jos & Rita
Wij zullen iedereen jullie aanbevelen bij de aankoop of verkoop van een huis

Wij wilden ons huis verkopen om kleiner te gaan wonen wegens gezondheidsredenen. Wij zijn gaan uitkijken naar uithangborden van makelaars. Zo zagen we dat huizen van Aendekerk Immo snel verkocht werden. Dus hebben we gebeld voor een schatting van ons huis. Herman heeft ons deskundig geadviseerd over waarde, prijs enz. en zo hebben we een overeenkomst gesloten met Herman. De verkoop van ons huis is zeer vlot verlopen.
Beste Claudia en Herman, mensen als jullie hadden we nodig. Jullie hebben prachtig werk geleverd, wij zullen iedereen jullie aanbevelen bij de aankoop of verkoop van een huis.
Hartelijk dank en veel succes.

Davina & Joaquim
Echt topteam die zowel hun beste - en oprechte - beentje voorzet voor de verkoper als de koper

Wij waren al langer op zoek naar een oudere woning dewelke wij gelukkig vonden op de website van Aendekerk. Het was een aangename verrassing om te zien dat de foto's zeer waarheidsgetrouw waren. Ook gaf Herman ons een no- nonsense rondleiding. Wij kregen als kopers steeds het gevoel dat Herman ook het beste voor ons wou. Het was immers geen makkelijk moment om te kopen daar de nieuwe regeling in ons voordeel zou zijn. Gelukkig hadden zowel de verkopers als Herman geduld. Herman was steeds bereid om ons te helpen en onze talloze telefoontjes en e-mails te beantwoorden. Hoewel het geen makkelijke aankoop/verkoop was, is alles meer dan vlotjes verlopen mede dankzij Herman en Claudia. Een echt topteam die zowel hun beste - en oprechte - beentje voorzet voor de verkoper als de koper ! Een oprechte dank u wel !

Conny & Veerle
Mensen die hun vak met liefde doen

Geweldig toffe makelaars die voor je klaar staan en je helpen waar ze kunnen. Mensen die hun vak met liefde doen..bedankt voor de fijne samenwerking. Wij kunnen niet anders dan tevreden terug kijken en jullie zijn altijd welkom in ons nieuwe huis..
groetjes Conny en veerle

Jeroen
Eerlijk top team die het beste voor heeft voor koper als verkoper

Een zeer goede en duidelijke samenwerking!
Altijd paraat voor vragen te beantwoorden en onvermoeid in het verkopen van uw huis.
Kan alleen zeggen dat het een eerlijk top team is die het beste voor heeft voor koper als verkoper.

Tom
Ik had geen idee hoeveel erbij kwam kijken maar met jullie hulp is het gelukt

Bedankt voor alle hulp met de aankoop van mijn huis ik had geen idee hoeveel erbij kwam kijken maar met jullie hulp is het gelukt echt bedankt voor alles

Lale Abdulhamid Belinay Ömer
Zeer behulpzaam, alvast een aanrader

zeer vriendelijke mensen !!!
Zeer behulpzaam, alvast een aanrader !!!

Franck & Vivian
Een aanbeveling is op zijn plaats: "Met Aendekerk verkoopt u altijd uw huis"

Aendekerk Immobiliën was voor ons een nog onbekend begrip. Echter een oud buurvrouw was erg te spreken over jullie aanpak en inzet, bij de verkoop van haar pand. Onze interesse was gewekt, mede dank het feit dat ons pand reeds sinds 6 maanden –zonder enig succes- in de verkoop stond.

Herman Aendekerk zaakvoerder, kwam in ons eerste oriënterende gesprek ontwapenend over, en beloofde ons geen gouden bergen. Hij nam de tijd om naar onze wensen te luisteren met een gepast realiteitsbesef. Zo heeft hij o.a. de huidige marktwaarde van het pand goed ingeschat, dit alles gefundeerd met kennis en feiten van de regionale huizenmarkt. Het “fundament” werd gelegd in dit gesprek.

Daarnaast heeft Claudia Aendekerk ook haar “steen” bijgedragen bij o.a. het maken van foto’s, de PR activiteiten van het huis voor het internet en publicaties. Er werden kosten nog moeite gespaard.

Tijdens het traject werden wij goed op de hoogte gehouden, van de stand van zaken betreffende de verkoop van ons huis. Bij al onze vragen werden wij tijdig en behulpzaam te woord gestaan. Het faciliteren en ondersteunen in het verkoopproces voor zowel kopers als verkopers hebben Herman en Claudia goed begrepen. Hun persoonlijke aandacht, het maatgericht werken en passie voor het vak straalt ervan af.

Een aanbeveling is op zijn plaats: “Met Aendekerk verkoopt u altijd u huis”.

Herman en Claudia BEDANKT voor de fijne samenwerking.
Franck en Vivian

Wouter & Jimmy
Verbeterpunten voor Aendekerk Immo? Eigenlijk kunnen we die niet bedenken

De service van Aendekerk Immo is, van het begin tot het einde van het vastgoedproces, zonder meer uitmuntend. Herman en Claudia steken enorm veel energie in elk project. Ze communiceren duidelijk en correct, zowel naar ons als verkopers als naar kandidaat-kopers, onder andere met kwalitatief fotomateriaal. Dankzij hun grote bereikbaarheid verliep het afspraken maken heel vlot. Met het advies van Claudia en Herman konden we écht aan de slag. Verbeterpunten voor Aendekerk Immo? Eigenlijk kunnen we die niet bedenken ...