Delen met een vriend(in):

Wij vonden de ideale immomatch voor:

Zinzi (over de bezichtiging)
Duidelijk en eerlijk

Herman was duidelijk en eerlijk.
Iets waar ik heel veel waarde aan hecht.
Bedankt voor de bezichtiging!

Patrick & Patricia
Uiterst tevreden over de duidelijke informatie

Het begon met het raadplegen van de tweedehands site dat we een beschrijving vonden van een vakantiewoning met vijver in Maaseik. Zo zijn we terechtgekomen bij de mensen van Immo Aendekerk. Niettegenstaande dat er toch enkele geïnteresseerde voor ons waren werden we duidelijk op de hoogte gesteld als potentiële kopers van het goed.

Als kopers zijn we uiterst tevreden over de duidelijke informatie rond het goed met een bijhorend bezoek. Zeker een aanrader voor het verkopen of kopen van een onroerend goed.

Leona (over de bezichtiging)
Verstand van de technische punten in het huis

"Jullie makelaar was enorm vriendelijk, wist wat hij moest weten over het huis, had verstand van de technische punten in het huis, ..."

Rudi, Marc & Anny
Professioneel en correct

Onze accountant heeft ons in contact gebracht met het immokantoor Aendekerk.
Dat was zeker de juiste keuze.
Zij zijn zeer professioneel en correct. De onderhandelingen met kandidaat kopers en ons waren ook perfect en voldeden helemaal aan onze wensen en voorwaarden.
Op gepaste tijden kregen we informatie over het verloop van de verkoop.
De verkoop van onze woning + magazijn is zeer vlot verlopen en we zullen jullie zeker aanbevelen bij familie en kennissen.
Herman, Claudia , Sonja : Bedankt voor de fijne en toffe samenwerking

Groetjes,
Rudi, Marc, Anny

Erwin & Inge
Top team dat hun klanten verwend tot in de puntjes

Ten eerste al hartelijk dank voor de bijzondere samenwerking.

Alles ging zeer vlotjes. Altijd stonden jullie klaar om ons te woord te staan. Daar is maar een woord voor: een top team dat hun klanten verwend tot in de puntjes. Doe zo voort.

Als ik nog eens iets te koop heb weet ik waar ik moet zijn.

Dank u

Edwin
Samenwerking Top

Ik zeer tevreden over de samenwerking. Top.

Aurelia & Stephen
Ze hebben ons goed begeleid en ingelicht gedurende heel het traject

Alles is vlot verlopen. Van het begin tot het einde was er heel duidelijke en goede communicatie. De responsiviteit was/is uitmuntend (zowel via telefoon als via E-mail). We konden altijd met alle vragen bij hun terecht. Ze hebben ons goed begeleid en ingelicht gedurende heel het traject. Afspraken waren aangenaam en professioneel.

Eline & Jan
Menselijke benadering met veel begrip voor de persoonlijke situatie

De communicatie verliep duidelijk, ook in verband met het verzorgen van de foto's van de woning (we vonden ze super goed!). Een heel menselijke benadering met veel begrip voor de persoonlijke situatie. Uiteraard kunnen wij niet anders dan tevreden zijn, het was zo snel verkocht én we kregen de vraagprijs. Wij zijn echt tevreden.

Leo
We kunnen Immo Aendekerk sterk aanbevelen als een uiterst betrouwbare partner voor de bemiddeling in de verkoop van vastgoed.

Begin 2019 besloten mijn moeder en ik om de ouderlijke woning in Kessenich te verkopen na het overlijden van mijn vader. Ze wilde dichter bij haar enige zoon gaan wonen, 30 kilometer verderop.

We hadden daarvoor een bekend immobiliënkantoor uitgekozen dat veel reclame maakte op TV Limburg, in de veronderstelling dat deze mensen ons het beste op weg zouden helpen. Ruim 8 maanden verstreken en in die tijd passeerden amper 3 geïnteresseerden die ons huis zijn komen bezichtigen. Naar ons gevoel vonden we dat het gerenommeerde kantoor vooral de focus legde op de verkoop van huizen in het luxe segment en we met onze standaard eengezinswoning moesten wachten op de passage van een toevallige geïnteresseerde.

Hoog tijd om ons lot in de handen te leggen van een ander immobiliënkantoor. We nodigden een 3tal kantoren bij ons thuis uit om hun visie over de verkoop van woningen toe te lichten. Midden in de periode dat minister Janbon aangekondigd had dat de fiscale voordelen voor de woonbonus kwamen te vervallen en de daaropvolgende berichten in de pers dat de prijzen van de vastgoedmarkt dreigden te dalen, kwam Herman Aendekerk ons zijn visie toelichten. Zijn ideeën over hoe je door de juiste prijspositionering veel kopers weet te lokken, hoe je hun interesse moet vasthouden, hoe je kopers kunt helpen in de zoektocht naar een financiering en wat het kantoor kan doen om zoveel mogelijk de woning in de kijker kan plaatsen, wisten ons snel te overtuigen om Immo Aendekerk als best geschikte partner de verkoop toe te vertrouwen.

We hebben ons dit geen moment beklaagd!! In de week die daarop volgde kregen we telefoon met de melding dat er een kandidaat-koper zich had gemeld. Hij was bereid om een verkoopovereenkomst te tekenen ... voor de vraagprijs. Verbaasd maar uiterst blij waren we getuige van een professionele afhandeling van de verkoop waarin we op een deskundige wijze werden bijgestaan voor juridisch advies door Claudia Aendekerk en door Sonja Hons voor wat betreft de administratieve afwikkeling.

Op verzoek van de kopers voor een versnelde procedure en in onderling overleg, werd bij de notaris een datum geprikt voor het verlijden van de verkoopakte midden in de periode van de lock down d.m.v. een videoconferentie op 16.04.2020.

We kunnen Immo Aendekerk sterk aanbevelen als een uiterst betrouwbare partner voor de bemiddeling in de verkoop van vastgoed. Wat ons betreft zijn ze een TOP TEAM!

Jan & Fernande
Alles verliep zeer aangenaam, snel en er was voortdurend contact

Beste
Ook wij willen jullie bedanken voor de plezante en goede samenwerking.
Wij hebben Herman leren kennen enkele jaren geleden toen onze zoon zijn huis wilde verkopen, dit alles verliep zeer aangenaam, snel en er was voortdurend contact.
Wij moesten dan ook geen moment aarzelen toen we ons huis te koop stelden, ook hier een super samenwerking zowel via telefoon of persoonlijk.
Heb hem dan aanbevolen bij mijn schoonzus, ook zij was uiterst tevreden en dan het huis van mijn schoonma, ook daar verliep alles vlekkeloos.
Wij zijn dus een uiterste tevreden familie en zullen jullie zeker nog aanbevelen aan anderen.
Nogmaals hartelijk dank voor de vriendelijke en fijne samenwerking .
Vriendelijke groeten