Delen met een vriend(in):

Wij vonden de ideale immomatch voor:

Wouter & Jimmy
Verbeterpunten voor Aendekerk Immo? Eigenlijk kunnen we die niet bedenken

De service van Aendekerk Immo is, van het begin tot het einde van het vastgoedproces, zonder meer uitmuntend. Herman en Claudia steken enorm veel energie in elk project. Ze communiceren duidelijk en correct, zowel naar ons als verkopers als naar kandidaat-kopers, onder andere met kwalitatief fotomateriaal. Dankzij hun grote bereikbaarheid verliep het afspraken maken heel vlot. Met het advies van Claudia en Herman konden we écht aan de slag. Verbeterpunten voor Aendekerk Immo? Eigenlijk kunnen we die niet bedenken ...

Vanessa
De persoonlijke en deskundige service: zeer uitnodigend en geruststellend

Zeer uitnodigend en geruststellend. Zo kan ik de persoonlijke en deskundige service van vastgoedmakelaars Claudia en Herman nog het best omschrijven. Ik deed een beroep op Aendekerk Immobilën voor de aankoop van enkele percelen grond. Na een eerste telefonisch contact, kon er snel een bezichtiging plaatsvinden, waarbij Claudia graag rekening hield met mijn drukke agenda. Tijdens het bezoek ter plaatse kreeg ik een uitgebreid antwoord op al mijn vragen. Ook later in de verdere aankoopfase, bij de ondertekening, werd ik grondig en volledig geïnformeerd. Duidelijk en in mensentaal, zodat je perfect op de hoogte bent.

Jos
Werkelijk respect voor de tijd en aandacht die u deze verkoop heeft gegeven

Bij deze wil ik u bedanken voor de perfecte afhandeling en begeleiding met de verkoop van mijn pand.
Werkelijk respect voor de tijd en aandacht die u deze verkoop heeft gegeven.
Ik zou eenieder uw kantoor willen aanbevelen.

Ingrid & Matty
Afspraken werden steeds nagekomen en er werd rekening gehouden met al onze verlangens

Nadat we een appartementje gekocht hadden was het tijd om ons huis te koop aan te bieden.

Via via werd ons Aendekerk Immo aanbevolen vanwege hun goede service.

Na een eerste contact met hun kantoor, waarbij we al direct een goed gevoel hadden, kwam Herman al snel een bezoek brengen bij ons thuis om het naar waarde te schatten. Het bleek al vlug dat hij kennis van zaken had en gaf ons goed en realistisch advies. We hebben dan ook niet geaarzeld om met hen in zee te gaan.

De daaropvolgende week werd alles in gereedheid gebracht om de verkoop op te starten. Een dag later konden we ons huis al uitgebreid, maar zorgvuldig en realistisch terugvinden op hun website.

Waar we de maanden voordien naar uitgekeken hadden, was nu in een mum van tijd concreet geworden. Dit was even wennen, maar we waren heel blij en onder de indruk van het professionalisme waarmee zowel Claudia als Herman te werk gingen.

Een dag later werden we door hen opgebeld om reeds een eerste bezichtiging in te plannen.

Nog geen week later was het huis verkocht.

Het behoeft niet onder stoelen of banken gestoken, dat we zeer tevreden zijn dat we voor hen gekozen hadden.

Claudia en Herman zijn zulke lieve en vriendelijke mensen, ze hebben het beste van zichzelf gegeven om ons met raad en daad bij te staan. Maar ze zijn ook heel professioneel en ze hebben een passie voor hun beroep. We hebben steeds het gevoel gehad correct en met zeer veel respect te zijn behandeld: Afspraken werden steeds nagekomen en er werd rekening gehouden met al onze verlangens.

Bedankt Claudia en Herman.

Aendekerk Immo is een echte aanrader!

Matty en Ingrid.

Truus & Ed
Niet verder zoeken: wat u bij hun niet vindt, is er niet

Dit is een kantoor uit duizenden. Vader en dochter die hun vak zeer goed verstaan, super uitvoeren en allebei een hartje van goud. Niet verder zoeken; wat u bij hun niet vindt, is er niet. Hebben ons waanzinnig bijgestaan bij de verkoop van onze woning.
Claudia en Herman eine dikke merci.

Kevin, Ann & kids
Een super ervaring met Aendekerk Immo bij de aankoop van onze woning

Wij hadden een super ervaring met Aendekerk Immo bij de aankoop van onze woning! Ze zijn maar een belletje of mailtje weg, maar staan je steeds bij wanneer het nodig is!
Top team!!
Wij kunnen nu lekker genieten!! Mercikes!

Miet
Deze makelaars verzorgen alles tot in de kleinste details

Deze mensen verzorgen alles tot in de kleinste details! Ik ben zeer tevreden over Herman en dochter! Ik persoonlijk beveel jullie deze makelaar aan; heeft super werk geleverd voor ons, zelfs 2 maal!
Bedankt!

Nicole
Ik kan volmondig zeggen dat ik een tevreden mens ben wanneer ik terugkijk op het afgelopen traject

Bij de bezichtiging van mijn huidige woning maakte ik kennis met Herman Aendekerk. Door duidelijke en open communicatie over mijn wensen én mogelijkheden kon ik met behulp van deze makelaar tot aankoop overgaan. Ik besloot dan ook mijn toenmalige woning door Aendekerk Immo te laten verkopen. In vergelijking met enkele andere makelaars die ik consulteerde bleek ook de prijs geen obstakel.

Zowel Herman als Claudia zijn ten allen tijde zeer professioneel en tegelijkertijd kijken ze naar de mens die ze voor zich hebben. Ze tonen interesse in wie je bent en waar je naar toe wil, zodat ze waar nodig kunnen adviseren en bijstaan. Ze denken mee en informeren waar nodig.

Ook de administratieve afhandeling werd correct uitgevoerd.

De vernieuwde website en profilering vind ik trouwens erg passend, duidelijk én mooi. Goed doordacht, zoals alles wat ze aanpakken.

Tja, van mij niets dan lof. In tegenstelling tot eerdere kopen/verkopen via andere makelaars kan ik volmondig zeggen dat ik een tevreden mens ben wanneer ik terugkijk op het afgelopen traject. Wat zij voor mij konden doen om het gemakkelijker te maken deden ze. Dank je wel Herman en Claudia! Jullie zijn steeds welkom op mijn nieuwe stek.

Warme groet

Nicole

Hanne & Nicky
Bedankt voor de goede begeleiding in de aankoop van ons huis

Wij hebben de samenwerking omtrent de aankoop van het huis als heel aangenaam ervaren.
Wij zijn bij jullie terecht gekomen, omdat we op zoek waren naar een huis.
Wij hebben jullie gecontacteerd en een paar dagen later konden we het huis al bezoeken.
We werden aan het huis al opgewacht door de makelaar en nam voldoende de tijd om het huis aan ons te tonen en onze vragen te beantwoorden.
Na de aankoop werden we ontvangen voor de contracten in orde te brengen op het kantoor, ook hier werd er weer voldoende tijd genomen om alles uit te leggen en onze verdere vragen te beantwoorden.
We zijn altijd vriendelijk onthaald en zijn blij dat de aankoop van het huis op een vlotte manier is verlopen.
Bedankt voor de goede begeleiding in de aankoop van ons huis.

Marleen & Etienne
Aendekerk Immo in Ophoven is een aanrader

Via Immovlan hebben we de aangekochte woning gevonden, waarna we contact opgenomen hebben met de makelaar, in dit geval was dit Aendekerk Immo in Ophoven. We hebben daarna met dhr. Aendekerk afgesproken bij de woning en we kregen daar een professionele rondleiding en een goede uitleg. De samenwerking was altijd heel hartelijk, altijd kregen we stipte feedback en goede informatie. Kortom Aendekerk Immo in Ophoven is een aanrader.