Delen met een vriend(in):

Wij vonden de ideale immomatch voor:

Leo
We kunnen Immo Aendekerk sterk aanbevelen als een uiterst betrouwbare partner voor de bemiddeling in de verkoop van vastgoed.

Begin 2019 besloten mijn moeder en ik om de ouderlijke woning in Kessenich te verkopen na het overlijden van mijn vader. Ze wilde dichter bij haar enige zoon gaan wonen, 30 kilometer verderop.

We hadden daarvoor een bekend immobiliënkantoor uitgekozen dat veel reclame maakte op TV Limburg, in de veronderstelling dat deze mensen ons het beste op weg zouden helpen. Ruim 8 maanden verstreken en in die tijd passeerden amper 3 geïnteresseerden die ons huis zijn komen bezichtigen. Naar ons gevoel vonden we dat het gerenommeerde kantoor vooral de focus legde op de verkoop van huizen in het luxe segment en we met onze standaard eengezinswoning moesten wachten op de passage van een toevallige geïnteresseerde.

Hoog tijd om ons lot in de handen te leggen van een ander immobiliënkantoor. We nodigden een 3tal kantoren bij ons thuis uit om hun visie over de verkoop van woningen toe te lichten. Midden in de periode dat minister Janbon aangekondigd had dat de fiscale voordelen voor de woonbonus kwamen te vervallen en de daaropvolgende berichten in de pers dat de prijzen van de vastgoedmarkt dreigden te dalen, kwam Herman Aendekerk ons zijn visie toelichten. Zijn ideeën over hoe je door de juiste prijspositionering veel kopers weet te lokken, hoe je hun interesse moet vasthouden, hoe je kopers kunt helpen in de zoektocht naar een financiering en wat het kantoor kan doen om zoveel mogelijk de woning in de kijker kan plaatsen, wisten ons snel te overtuigen om Immo Aendekerk als best geschikte partner de verkoop toe te vertrouwen.

We hebben ons dit geen moment beklaagd!! In de week die daarop volgde kregen we telefoon met de melding dat er een kandidaat-koper zich had gemeld. Hij was bereid om een verkoopovereenkomst te tekenen ... voor de vraagprijs. Verbaasd maar uiterst blij waren we getuige van een professionele afhandeling van de verkoop waarin we op een deskundige wijze werden bijgestaan voor juridisch advies door Claudia Aendekerk en door Sonja Hons voor wat betreft de administratieve afwikkeling.

Op verzoek van de kopers voor een versnelde procedure en in onderling overleg, werd bij de notaris een datum geprikt voor het verlijden van de verkoopakte midden in de periode van de lock down d.m.v. een videoconferentie op 16.04.2020.

We kunnen Immo Aendekerk sterk aanbevelen als een uiterst betrouwbare partner voor de bemiddeling in de verkoop van vastgoed. Wat ons betreft zijn ze een TOP TEAM!

Jan & Fernande
Alles verliep zeer aangenaam, snel en er was voortdurend contact

Beste
Ook wij willen jullie bedanken voor de plezante en goede samenwerking.
Wij hebben Herman leren kennen enkele jaren geleden toen onze zoon zijn huis wilde verkopen, dit alles verliep zeer aangenaam, snel en er was voortdurend contact.
Wij moesten dan ook geen moment aarzelen toen we ons huis te koop stelden, ook hier een super samenwerking zowel via telefoon of persoonlijk.
Heb hem dan aanbevolen bij mijn schoonzus, ook zij was uiterst tevreden en dan het huis van mijn schoonma, ook daar verliep alles vlekkeloos.
Wij zijn dus een uiterste tevreden familie en zullen jullie zeker nog aanbevelen aan anderen.
Nogmaals hartelijk dank voor de vriendelijke en fijne samenwerking .
Vriendelijke groeten

Rebecca & Kevin
Zeer tevreden over hoe goed jullie ons hebben geholpen

Wij zijn met jullie in contact gekomen door dat we een woon/handelspand hebben gekocht.
Zeer tevreden over hoe goed jullie ons hebben geholpen, en ook in deze moeilijke tijd is alles nog goed en soepel verlopen.
Een echte aanrader.

Jan & Elly
Vooral tevreden over jullie aanbod, zowel betreffende verkoop als de juridische ondersteuning

Wij hebben contact met jullie genomen, voor de verkoop van een woonhuis, via info van vrienden waarop jullie een zeer goede indruk hadden gemaakt.
Het verkooptraject is op een zeer aangename manier verlopen: Alles werd duidelijk en goed gecommuniceerd ( welke stappen er gezet dienden te worden, voldoende info met betrekking tot alle formaliteiten betreffende de verkoop ).
Ik was vooral zeer tevreden over jullie aanbod, zowel betreffende het aspect verkoop als de mogelijkheid tot juridische ondersteuning.
Wij waren ook onder de indruk van de snelle verkoop ( enerzijds veroorzaakt de nieuwe wetgeving mbt de woonbonus, maar ook het uitstekende idee van Herman om ook in de buurt onderzoek naar interesse te doen ).
Wij zullen bij eventuele verkopen in de toekomst zeker contact met jullie opnemen en bij eventuele vragen in onze vriendenkring jullie kantoor adviseren.

Nog bedankt voor de fijne samenwerking.

Helene
Altijd bereid om raad te geven bij de vele vragen

Via mijn schoonzus ben ik bij jullie terecht gekomen en jullie zijn zeker een aanrader!
Bedankt voor de goede service die jullie geleverd hebben.
Ik werd steeds vriendelijk onthaald en niets bleek te veel: jullie waren altijd bereid om raad te geven bij de vele vragen waar we zelf geen antwoord voor hadden, en dat zowel over de verkoop van de woning, de verdere afhandeling na verkoop maar ook over (de juridische aspecten voor) mijn persoonlijke situatie.
Hartelijk bedankt voor alles.
Ik zal jullie zeker aanraden.
Vele groeten,
Helene

Agnes, Ann & Els
Aendekerk = Verkopen zonder zorgen!

Bedankt voor de fijne samenwerking!

Wij zullen jullie vast en zeker aanbevelen omwille van:

  • jullie deskundigheid en professionaliteit
  • jullie warmte en vriendelijkheid = Claudia, Herman, Sonja
  • jullie respect voor de wensen van de klant
  • jullie flexibiliteit
  • jullie doen jullie uiterste best voor de verkoper én de koper en hebben het beste met hen voor. Jullie zijn écht TOP!

AENDEKERK = VERKOPEN ZONDER ZORGEN!

A.
Gelijk jullie het doen is het goed

Jullie zijn een super fijn team. Ik had heel graag met jullie te doen en zal overal vertellen hoe goed jullie je best gedaan hebben en vooral wat een eerlijke vriendelijke mensen jullie zijn.
Heel erg bedankt
en ps. Doe zo verder want gelijk jullie het doen is het goed!

Hans & Karin
Het leuke van de samenwerking was de gemoedelijke sfeer en het direct klaar staan als er een probleem optrad.

Aendekerk Immo heeft ons zeer goed begeleid bij de aankoop van onze woning in Molenbeersel. Doordat door omstandigheden de uiteindelijke koopdatum wat langer duurde is jullie geen moeite teveel geweest om de uiteindelijke datum bij de notaris te verschuiven. Op de dag van de ondertekening van de akte was Claudia er zeer snel bij nadat bleek dat de verkopende partij niet aanwezig was. Ook de communicatie via jullie kantoormedewerkster was accuraat en snel met terugkoppeling als ik een bericht gemist had. Het leuke van de samenwerking was de gemoedelijke sfeer en het direct klaar staan als er een probleem optrad. Dit zijn wat ons betreft ook de argumenten om jullie kantoor aan te bevelen. Nogmaals bedankt voor alles.

Met vriendelijke groeten,
Hans en Karin.

Peter
Bedankt voor de begeleiding inzake het aankoopproces

Hartstikke bedankt voor de vlotte samenwerking en begeleiding inzake het aankoopproces. Namens Peter, Pieter & Tine.

Jos & Rita
Wij zullen iedereen jullie aanbevelen bij de aankoop of verkoop van een huis

Wij wilden ons huis verkopen om kleiner te gaan wonen wegens gezondheidsredenen. Wij zijn gaan uitkijken naar uithangborden van makelaars. Zo zagen we dat huizen van Aendekerk Immo snel verkocht werden. Dus hebben we gebeld voor een schatting van ons huis. Herman heeft ons deskundig geadviseerd over waarde, prijs enz. en zo hebben we een overeenkomst gesloten met Herman. De verkoop van ons huis is zeer vlot verlopen.
Beste Claudia en Herman, mensen als jullie hadden we nodig. Jullie hebben prachtig werk geleverd, wij zullen iedereen jullie aanbevelen bij de aankoop of verkoop van een huis.
Hartelijk dank en veel succes.