Delen met een vriend(in):

Wij vonden de ideale immomatch voor:

Jeroen
Eerlijk top team die het beste voor heeft voor koper als verkoper

Een zeer goede en duidelijke samenwerking!
Altijd paraat voor vragen te beantwoorden en onvermoeid in het verkopen van uw huis.
Kan alleen zeggen dat het een eerlijk top team is die het beste voor heeft voor koper als verkoper.

Tom
Ik had geen idee hoeveel erbij kwam kijken maar met jullie hulp is het gelukt

Bedankt voor alle hulp met de aankoop van mijn huis ik had geen idee hoeveel erbij kwam kijken maar met jullie hulp is het gelukt echt bedankt voor alles

Lale Abdulhamid Belinay Ömer
Zeer behulpzaam, alvast een aanrader

zeer vriendelijke mensen !!!
Zeer behulpzaam, alvast een aanrader !!!

Franck & Vivian
Een aanbeveling is op zijn plaats: "Met Aendekerk verkoopt u altijd uw huis"

Aendekerk Immobiliën was voor ons een nog onbekend begrip. Echter een oud buurvrouw was erg te spreken over jullie aanpak en inzet, bij de verkoop van haar pand. Onze interesse was gewekt, mede dank het feit dat ons pand reeds sinds 6 maanden –zonder enig succes- in de verkoop stond.

Herman Aendekerk zaakvoerder, kwam in ons eerste oriënterende gesprek ontwapenend over, en beloofde ons geen gouden bergen. Hij nam de tijd om naar onze wensen te luisteren met een gepast realiteitsbesef. Zo heeft hij o.a. de huidige marktwaarde van het pand goed ingeschat, dit alles gefundeerd met kennis en feiten van de regionale huizenmarkt. Het “fundament” werd gelegd in dit gesprek.

Daarnaast heeft Claudia Aendekerk ook haar “steen” bijgedragen bij o.a. het maken van foto’s, de PR activiteiten van het huis voor het internet en publicaties. Er werden kosten nog moeite gespaard.

Tijdens het traject werden wij goed op de hoogte gehouden, van de stand van zaken betreffende de verkoop van ons huis. Bij al onze vragen werden wij tijdig en behulpzaam te woord gestaan. Het faciliteren en ondersteunen in het verkoopproces voor zowel kopers als verkopers hebben Herman en Claudia goed begrepen. Hun persoonlijke aandacht, het maatgericht werken en passie voor het vak straalt ervan af.

Een aanbeveling is op zijn plaats: “Met Aendekerk verkoopt u altijd u huis”.

Herman en Claudia BEDANKT voor de fijne samenwerking.
Franck en Vivian

Wouter & Jimmy
Verbeterpunten voor Aendekerk Immo? Eigenlijk kunnen we die niet bedenken

De service van Aendekerk Immo is, van het begin tot het einde van het vastgoedproces, zonder meer uitmuntend. Herman en Claudia steken enorm veel energie in elk project. Ze communiceren duidelijk en correct, zowel naar ons als verkopers als naar kandidaat-kopers, onder andere met kwalitatief fotomateriaal. Dankzij hun grote bereikbaarheid verliep het afspraken maken heel vlot. Met het advies van Claudia en Herman konden we écht aan de slag. Verbeterpunten voor Aendekerk Immo? Eigenlijk kunnen we die niet bedenken ...

Vanessa
De persoonlijke en deskundige service: zeer uitnodigend en geruststellend

Zeer uitnodigend en geruststellend. Zo kan ik de persoonlijke en deskundige service van vastgoedmakelaars Claudia en Herman nog het best omschrijven. Ik deed een beroep op Aendekerk Immobilën voor de aankoop van enkele percelen grond. Na een eerste telefonisch contact, kon er snel een bezichtiging plaatsvinden, waarbij Claudia graag rekening hield met mijn drukke agenda. Tijdens het bezoek ter plaatse kreeg ik een uitgebreid antwoord op al mijn vragen. Ook later in de verdere aankoopfase, bij de ondertekening, werd ik grondig en volledig geïnformeerd. Duidelijk en in mensentaal, zodat je perfect op de hoogte bent.

Jos
Werkelijk respect voor de tijd en aandacht die u deze verkoop heeft gegeven

Bij deze wil ik u bedanken voor de perfecte afhandeling en begeleiding met de verkoop van mijn pand.
Werkelijk respect voor de tijd en aandacht die u deze verkoop heeft gegeven.
Ik zou eenieder uw kantoor willen aanbevelen.

Ingrid & Matty
Afspraken werden steeds nagekomen en er werd rekening gehouden met al onze verlangens

Nadat we een appartementje gekocht hadden was het tijd om ons huis te koop aan te bieden.

Via via werd ons Aendekerk Immo aanbevolen vanwege hun goede service.

Na een eerste contact met hun kantoor, waarbij we al direct een goed gevoel hadden, kwam Herman al snel een bezoek brengen bij ons thuis om het naar waarde te schatten. Het bleek al vlug dat hij kennis van zaken had en gaf ons goed en realistisch advies. We hebben dan ook niet geaarzeld om met hen in zee te gaan.

De daaropvolgende week werd alles in gereedheid gebracht om de verkoop op te starten. Een dag later konden we ons huis al uitgebreid, maar zorgvuldig en realistisch terugvinden op hun website.

Waar we de maanden voordien naar uitgekeken hadden, was nu in een mum van tijd concreet geworden. Dit was even wennen, maar we waren heel blij en onder de indruk van het professionalisme waarmee zowel Claudia als Herman te werk gingen.

Een dag later werden we door hen opgebeld om reeds een eerste bezichtiging in te plannen.

Nog geen week later was het huis verkocht.

Het behoeft niet onder stoelen of banken gestoken, dat we zeer tevreden zijn dat we voor hen gekozen hadden.

Claudia en Herman zijn zulke lieve en vriendelijke mensen, ze hebben het beste van zichzelf gegeven om ons met raad en daad bij te staan. Maar ze zijn ook heel professioneel en ze hebben een passie voor hun beroep. We hebben steeds het gevoel gehad correct en met zeer veel respect te zijn behandeld: Afspraken werden steeds nagekomen en er werd rekening gehouden met al onze verlangens.

Bedankt Claudia en Herman.

Aendekerk Immo is een echte aanrader!

Matty en Ingrid.

Truus & Ed
Niet verder zoeken: wat u bij hun niet vindt, is er niet

Dit is een kantoor uit duizenden. Vader en dochter die hun vak zeer goed verstaan, super uitvoeren en allebei een hartje van goud. Niet verder zoeken; wat u bij hun niet vindt, is er niet. Hebben ons waanzinnig bijgestaan bij de verkoop van onze woning.
Claudia en Herman eine dikke merci.

Kevin, Ann & kids
Een super ervaring met Aendekerk Immo bij de aankoop van onze woning

Wij hadden een super ervaring met Aendekerk Immo bij de aankoop van onze woning! Ze zijn maar een belletje of mailtje weg, maar staan je steeds bij wanneer het nodig is!
Top team!!
Wij kunnen nu lekker genieten!! Mercikes!