Delen met een vriend(in):

Wij vonden de ideale immomatch voor:

Miet
Deze makelaars verzorgen alles tot in de kleinste details

Deze mensen verzorgen alles tot in de kleinste details! Ik ben zeer tevreden over Herman en dochter! Ik persoonlijk beveel jullie deze makelaar aan; heeft super werk geleverd voor ons, zelfs 2 maal!
Bedankt!

Nicole
Ik kan volmondig zeggen dat ik een tevreden mens ben wanneer ik terugkijk op het afgelopen traject

Bij de bezichtiging van mijn huidige woning maakte ik kennis met Herman Aendekerk. Door duidelijke en open communicatie over mijn wensen én mogelijkheden kon ik met behulp van deze makelaar tot aankoop overgaan. Ik besloot dan ook mijn toenmalige woning door Aendekerk Immo te laten verkopen. In vergelijking met enkele andere makelaars die ik consulteerde bleek ook de prijs geen obstakel.

Zowel Herman als Claudia zijn ten allen tijde zeer professioneel en tegelijkertijd kijken ze naar de mens die ze voor zich hebben. Ze tonen interesse in wie je bent en waar je naar toe wil, zodat ze waar nodig kunnen adviseren en bijstaan. Ze denken mee en informeren waar nodig.

Ook de administratieve afhandeling werd correct uitgevoerd.

De vernieuwde website en profilering vind ik trouwens erg passend, duidelijk én mooi. Goed doordacht, zoals alles wat ze aanpakken.

Tja, van mij niets dan lof. In tegenstelling tot eerdere kopen/verkopen via andere makelaars kan ik volmondig zeggen dat ik een tevreden mens ben wanneer ik terugkijk op het afgelopen traject. Wat zij voor mij konden doen om het gemakkelijker te maken deden ze. Dank je wel Herman en Claudia! Jullie zijn steeds welkom op mijn nieuwe stek.

Warme groet

Nicole

Hanne & Nicky
Bedankt voor de goede begeleiding in de aankoop van ons huis

Wij hebben de samenwerking omtrent de aankoop van het huis als heel aangenaam ervaren.
Wij zijn bij jullie terecht gekomen, omdat we op zoek waren naar een huis.
Wij hebben jullie gecontacteerd en een paar dagen later konden we het huis al bezoeken.
We werden aan het huis al opgewacht door de makelaar en nam voldoende de tijd om het huis aan ons te tonen en onze vragen te beantwoorden.
Na de aankoop werden we ontvangen voor de contracten in orde te brengen op het kantoor, ook hier werd er weer voldoende tijd genomen om alles uit te leggen en onze verdere vragen te beantwoorden.
We zijn altijd vriendelijk onthaald en zijn blij dat de aankoop van het huis op een vlotte manier is verlopen.
Bedankt voor de goede begeleiding in de aankoop van ons huis.

Marleen & Etienne
Aendekerk Immo in Ophoven is een aanrader

Via Immovlan hebben we de aangekochte woning gevonden, waarna we contact opgenomen hebben met de makelaar, in dit geval was dit Aendekerk Immo in Ophoven. We hebben daarna met dhr. Aendekerk afgesproken bij de woning en we kregen daar een professionele rondleiding en een goede uitleg. De samenwerking was altijd heel hartelijk, altijd kregen we stipte feedback en goede informatie. Kortom Aendekerk Immo in Ophoven is een aanrader.

Anna
Immomatch van een centraal gelegen appartement in Dilsen

Dank u voor de goede begeleiding en het afhandelen van de verkoop. Ben zeer tevreden over alles. Jullie zijn een geweldig team. Dank u nog voor alles.

Valentin
Met hun directe aanpak en behulpzaamheid maken zij echt een verschil

Via onze boekhouder kwamen wij terecht bij Aendekerk Immo. Zowel bij de eerste kennismaking als tijdens het verkooptraject voel je dat Claudia en Herman werk maken van hun opdracht en alle moeite doen om je pand te verkopen. Ze houden je voortdurend op de hoogte en gaan ook op al je vragen in.
Met hun directe aanpak en behulpzaamheid maken zij echt een verschil. De samenwerking met hen leverde voor ons de verkoop van ons pand én een pak kopzorgen minder op!

Priscilla & Milenco
Mensen die naar je luisteren en het beste voor jou en je huis willen

Geweldig lieve en open mensen die naar je luisteren en het beste voor jou (en je huis) willen. Altijd leuk als ze langskomen! Dankbaar voor jullie harde werk. Ga zo door, toppers!

Iulian & Frederike
Je helpt ons nog eens extra door ons te informeren over zaken die niet helemaal verwacht van je woorden maar die wel helpend zijn

Wij vonden de samenwerking fijn en dan vooral jullie/jouw geduld.
Wij vinden dat je goed voorbereid bent en weet waar je over handelt. Ook help je ons nog eens extra door ons te informeren over zaken die niet helemaal verwacht van je worden maar die wel helpend zijn. Je bent begripvol en professioneel.
Alles is enorm snel gegaan en wij zijn erg tevreden. Super! Bedankt!

Ingrid
Een correcte afhandeling van het dossier

Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en de correcte afhandeling van het dossier.

Patrick & Gabriella
Klant is koning: dat zijn beslist geen holle woorden bij Aendekerk Immobiliën

Op een dag beslisten we dat we het huis, waarin we altijd graag hadden gewoond en waarvan de laatste renovaties net beëindigd waren, te verkopen. Vijf dagen later botsten we op Aendekerk Immobiliën. Nog diezelfde dag legden we een afspraak vast voor de aankoop van onze nieuwe woning. De bezichtiging vond plaats op een koude winterdag, het weer kon niet veel slechter. Toch waren we na een volledige rondleiding helemaal 'verkocht'. Het klikte meteen met Claudia en Herman: hun openheid, vriendelijkheid, fijne ontvangst en duidelijke uitleg, ook op juridisch vlak. Vragen werden snel beantwoord. Daarom besloten we hen nadien ook de verkoop van ons huis toe te vertrouwen. En met succes! ‘Klant is koning’: dat zijn beslist geen holle woorden bij Aendekerk Immobiliën.