Delen met een vriend(in):

Wij vonden de ideale immomatch voor:

Jan & Elly
Vooral tevreden over jullie aanbod, zowel betreffende verkoop als de juridische ondersteuning

Wij hebben contact met jullie genomen, voor de verkoop van een woonhuis, via info van vrienden waarop jullie een zeer goede indruk hadden gemaakt.
Het verkooptraject is op een zeer aangename manier verlopen: Alles werd duidelijk en goed gecommuniceerd ( welke stappen er gezet dienden te worden, voldoende info met betrekking tot alle formaliteiten betreffende de verkoop ).
Ik was vooral zeer tevreden over jullie aanbod, zowel betreffende het aspect verkoop als de mogelijkheid tot juridische ondersteuning.
Wij waren ook onder de indruk van de snelle verkoop ( enerzijds veroorzaakt de nieuwe wetgeving mbt de woonbonus, maar ook het uitstekende idee van Herman om ook in de buurt onderzoek naar interesse te doen ).
Wij zullen bij eventuele verkopen in de toekomst zeker contact met jullie opnemen en bij eventuele vragen in onze vriendenkring jullie kantoor adviseren.

Nog bedankt voor de fijne samenwerking.

Helene
Altijd bereid om raad te geven bij de vele vragen

Via mijn schoonzus ben ik bij jullie terecht gekomen en jullie zijn zeker een aanrader!
Bedankt voor de goede service die jullie geleverd hebben.
Ik werd steeds vriendelijk onthaald en niets bleek te veel: jullie waren altijd bereid om raad te geven bij de vele vragen waar we zelf geen antwoord voor hadden, en dat zowel over de verkoop van de woning, de verdere afhandeling na verkoop maar ook over (de juridische aspecten voor) mijn persoonlijke situatie.
Hartelijk bedankt voor alles.
Ik zal jullie zeker aanraden.
Vele groeten,
Helene

Agnes, Ann & Els
Aendekerk = Verkopen zonder zorgen!

Bedankt voor de fijne samenwerking!

Wij zullen jullie vast en zeker aanbevelen omwille van:

• jullie deskundigheid en professionaliteit
  • jullie warmte en vriendelijkheid = Claudia, Herman, Sonja
  • jullie respect voor de wensen van de klant
  • jullie flexibiliteit
  • jullie doen jullie uiterste best voor de verkoper én de koper en hebben het beste met hen voor. Jullie zijn écht TOP!

AENDEKERK = VERKOPEN ZONDER ZORGEN!

A.
Gelijk jullie het doen is het goed

Jullie zijn een super fijn team. Ik had heel graag met jullie te doen en zal overal vertellen hoe goed jullie je best gedaan hebben en vooral wat een eerlijke vriendelijke mensen jullie zijn.
Heel erg bedankt
en ps. Doe zo verder want gelijk jullie het doen is het goed!

Hans & Karin

Aendekerk Immo heeft ons zeer goed begeleid bij de aankoop van onze woning in Molenbeersel. Doordat door omstandigheden de uiteindelijke koopdatum wat langer duurde is jullie geen moeite teveel geweest om de uiteindelijke datum bij de notaris te verschuiven. Op de dag van de ondertekening van de akte was Claudia er zeer snel bij nadat bleek dat de verkopende partij niet aanwezig was. Ook de communicatie via jullie kantoormedewerkster was accuraat en snel met terugkoppeling als ik een bericht gemist had. Het leuke van de samenwerking was de gemoedelijke sfeer en het direct klaar staan als er een probleem optrad. Dit zijn wat ons betreft ook de argumenten om jullie kantoor aan te bevelen. Nogmaals bedankt voor alles.

Met vriendelijke groeten,
Hans en Karin.

Bedankt voor de begeleiding inzake het aankoopproces

Hartstikke bedankt voor de vlotte samenwerking en begeleiding inzake het aankoopproces. Namens Peter, Pieter & Tine.

Jos & Rita
Wij zullen iedereen jullie aanbevelen bij de aankoop of verkoop van een huis

Wij wilden ons huis verkopen om kleiner te gaan wonen wegens gezondheidsredenen. Wij zijn gaan uitkijken naar uithangborden van makelaars. Zo zagen we dat huizen van Aendekerk Immo snel verkocht werden. Dus hebben we gebeld voor een schatting van ons huis. Herman heeft ons deskundig geadviseerd over waarde, prijs enz. en zo hebben we een overeenkomst gesloten met Herman. De verkoop van ons huis is zeer vlot verlopen.
Beste Claudia en Herman, mensen als jullie hadden we nodig. Jullie hebben prachtig werk geleverd, wij zullen iedereen jullie aanbevelen bij de aankoop of verkoop van een huis.
Hartelijk dank en veel succes.

Davina & Joaquim
Echt topteam die zowel hun beste - en oprechte - beentje voorzet voor de verkoper als de koper

Wij waren al langer op zoek naar een oudere woning dewelke wij gelukkig vonden op de website van Aendekerk. Het was een aangename verrassing om te zien dat de foto's zeer waarheidsgetrouw waren. Ook gaf Herman ons een no- nonsense rondleiding. Wij kregen als kopers steeds het gevoel dat Herman ook het beste voor ons wou. Het was immers geen makkelijk moment om te kopen daar de nieuwe regeling in ons voordeel zou zijn. Gelukkig hadden zowel de verkopers als Herman geduld. Herman was steeds bereid om ons te helpen en onze talloze telefoontjes en e-mails te beantwoorden. Hoewel het geen makkelijke aankoop/verkoop was, is alles meer dan vlotjes verlopen mede dankzij Herman en Claudia. Een echt topteam die zowel hun beste - en oprechte - beentje voorzet voor de verkoper als de koper ! Een oprechte dank u wel !

Conny & Veerle
Mensen die hun vak met liefde doen

Geweldig toffe makelaars die voor je klaar staan en je helpen waar ze kunnen. Mensen die hun vak met liefde doen..bedankt voor de fijne samenwerking. Wij kunnen niet anders dan tevreden terug kijken en jullie zijn altijd welkom in ons nieuwe huis..
groetjes Conny en veerle

Jeroen
Eerlijk top team die het beste voor heeft voor koper als verkoper

Een zeer goede en duidelijke samenwerking!
Altijd paraat voor vragen te beantwoorden en onvermoeid in het verkopen van uw huis.
Kan alleen zeggen dat het een eerlijk top team is die het beste voor heeft voor koper als verkoper.