Delen met een vriend(in):

Wij vonden de ideale immomatch voor:

Sanne en Joris
Het leukst aan de samenwerking: betrokkenheid en eerlijkheid

Tijdens de zoektocht naar onze nieuwe woning zijn wij via Zimmo bij jullie terechtgekomen. Wij kregen een rondleiding met eerlijke informatie.
Het traject hebben wij als positief ervaren, ondanks dat er tussentijds een aantal documenten niet meer geldig bleken en er in de woning onvoorzien waterschade ontstond.
De contacten met het team waren altijd beleefd en aangenaam, ook kindvriendelijk (leuke stickers en smarties voor ons dochter tijdens het tekenen van de compromis :-)
). Bovendien was er flexibiliteit betreffende extra bezichtigingen in functie van de waterschade.
Het leukst aan de samenwerking vonden wij de betrokkenheid en eerlijkheid. Wij bevelen Aendekerk Immo zeker aan. Sonja, Claudia en Herman waren zeer behulpzaam, raadzaam en toegankelijk tijdens het hele verkoopproces.

De Vandaaltjes
Snelle en fijne samenwerking

TEAM Aendekerk Immo
Langs deze weg willen we jullie nog bedanken voor de snelle en fijne samenwerking om ons ouderlijk huis te verkopen. Dit ook nog aan de koopprijs.
Wij zullen jullie zeker niet vergeten in de toekomst.

Eventuele juridische zaken worden snel en adequaat nagekeken.

Via vrienden zijn we bij jullie kantoor terecht gekomen. We hebben tot op heden 2 keer gebruik gemaakt van jullie diensten met grote tevredenheid. Het onroerend goed dat we te koop aanboden was snel verkocht tegen de door ons gevraagde prijs.

De samenwerking verliep op een aangename en correcte manier. Een bijkomend voordeel van jullie kantoor is de opleiding van Claudia, waardoor eventuele juridische zaken snel en adequaat nagekeken kunnen worden.

Graag beveel ik jullie kantoor aan bij vrienden en kennissen en ik zal indien ik in de toekomst nog een onroerend goed wenst te verkopen zeker gebruik maken van jullie diensten.

Martijn en Maartje
Correcte, vriendelijke en professionele begeleiding doorheen het hele aankoopproces

Zeer correcte, vriendelijke en professionele begeleiding doorheen het hele aankoopproces.

Altijd bereikbaar voor vragen en uitleg.

We kijken terug op een geslaagde samenwerking.

Leneke (over de bezichtiging)
Goede uitleg en advies

Mooi pand. Meerdere keren terug naar ruimtes om te kijken. Goede uitleg ook; aanbieden van advies i.v.m. hypotheek en mogelijkheden.

Johan
Een heel goed gevoel met de samenwerking en de verdere afhandeling van het dossier

Aendekerk Immo heeft het ouderlijke huis op een correcte manier op de verkoopmarkt gebracht. Wij hebben het gehele traject als positief ervaren en blikken terug op een aangename samenwerking. Het team was altijd bereikbaar en de communicatie was goed. Wij bevelen Aendekerk Immo aan. We hadden namelijk een heel goed gevoel met de samenwerking en de verdere afhandeling van het dossier.

Caroline
Goeie service. Goeie communicatie. Blij dat ik met jullie in zee ben gegaan.

Heb gewoon immo kantoren gebeld en er verschillende laten komen. Bij Herman had ik dadelijk een goed gevoel; gene poespas. De meeste deden opdringerig, pushen, ... dat had ik bij jullie helemaal niet. Goeie service. Goeie communicatie. Blij dat ik met jullie in zee ben gegaan.

Naïm en Mirjam
Enthousiasme, transparantie en professionaliteit

Bij de eerste kennismaking voelde dit direct aan als een goede partij om mee samen te werken,
dit kwam dan ook meteen door hen enthousiasme, transparantie en professionaliteit!
Wij hadden zelf niet zo veel hoop dat het (gezien de huidige corona-maatregelen), snel een geschikte kandidaat gevonden zou worden.
Maar zowel Herman, als Claudia als Sonja hebben hier hun uiterste best voor gedaan.
Het is gelukt & wij zijn heeel blij met al hun adviezen en altijd hele snelle reactie terug.
Bij deze partij zal ik vaker aankloppen. Zij maken het onmogelijke, mogelijk!

Sandra
De gesprekken en contacten op jullie kantoor voelden helemaal niet zakelijk aan.

Eerst en vooral wil ik jullie nog eens bedanken voor de hulp bij de verkoop van mijn bouwgrond.
Ons video gesprek heeft mij over de streep getrokken om met jullie in zee te gaan. Dit gesprek en ook de telefonische gesprekken en de contacten op jullie kantoor voelde helemaal niet zakelijk aan. Jullie waren altijd even vriendelijk. Ook werd er voldoende gecommuniceerd. Dankzij jullie heb ik mijn bouwgrond zeer vlug kunnen verkopen. Waarvoor mijn dank.

Etienne & Marleen
Tijdens het aankoopproces zijn we stap voor stap goed begeleid

Het is de tweede keer dat we via Aendekerk Immo een huis gekocht hebben.

We hebben altijd heel fijn met dit bureau samengewerkt.

De afspraken zijn altijd goed nagekomen.

Tijdens het aankoopproces zijn we stap voor stap goed begeleid.
Immo kantoor Aendekerk is een aanrader.