Delen met een vriend(in):

Wij vonden de ideale immomatch voor:

Anna
Immomatch van een centraal gelegen appartement in Dilsen

Dank u voor de goede begeleiding en het afhandelen van de verkoop. Ben zeer tevreden over alles. Jullie zijn een geweldig team. Dank u nog voor alles.

Valentin
Met hun directe aanpak en behulpzaamheid maken zij echt een verschil

Via onze boekhouder kwamen wij terecht bij Aendekerk Immo. Zowel bij de eerste kennismaking als tijdens het verkooptraject voel je dat Claudia en Herman werk maken van hun opdracht en alle moeite doen om je pand te verkopen. Ze houden je voortdurend op de hoogte en gaan ook op al je vragen in.
Met hun directe aanpak en behulpzaamheid maken zij echt een verschil. De samenwerking met hen leverde voor ons de verkoop van ons pand én een pak kopzorgen minder op!

Priscilla & Milenco
Mensen die naar je luisteren en het beste voor jou en je huis willen

Geweldig lieve en open mensen die naar je luisteren en het beste voor jou (en je huis) willen. Altijd leuk als ze langskomen! Dankbaar voor jullie harde werk. Ga zo door, toppers!

Iulian & Frederike
Je helpt ons nog eens extra door ons te informeren over zaken die niet helemaal verwacht van je woorden maar die wel helpend zijn

Wij vonden de samenwerking fijn en dan vooral jullie/jouw geduld.
Wij vinden dat je goed voorbereid bent en weet waar je over handelt. Ook help je ons nog eens extra door ons te informeren over zaken die niet helemaal verwacht van je worden maar die wel helpend zijn. Je bent begripvol en professioneel.
Alles is enorm snel gegaan en wij zijn erg tevreden. Super! Bedankt!

Ingrid
Een correcte afhandeling van het dossier

Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en de correcte afhandeling van het dossier.

Patrick & Gabriella
Klant is koning: dat zijn beslist geen holle woorden bij Aendekerk Immobiliën

Op een dag beslisten we dat we het huis, waarin we altijd graag hadden gewoond en waarvan de laatste renovaties net beëindigd waren, te verkopen. Vijf dagen later botsten we op Aendekerk Immobiliën. Nog diezelfde dag legden we een afspraak vast voor de aankoop van onze nieuwe woning. De bezichtiging vond plaats op een koude winterdag, het weer kon niet veel slechter. Toch waren we na een volledige rondleiding helemaal 'verkocht'. Het klikte meteen met Claudia en Herman: hun openheid, vriendelijkheid, fijne ontvangst en duidelijke uitleg, ook op juridisch vlak. Vragen werden snel beantwoord. Daarom besloten we hen nadien ook de verkoop van ons huis toe te vertrouwen. En met succes! ‘Klant is koning’: dat zijn beslist geen holle woorden bij Aendekerk Immobiliën.

Christophe
Professionele samenwerking maakt het een leuke samenwerking op alle gebieden

Ik ben met Aendekerk Immo in contact gekomen door de aankoop van mijn huidige woning en naderhand hebben ze mij bijgestaan met de verkoop van mijn te verkopen vorige woning. In beide gevallen heel erg tevreden geweest over hun raad en daad. Hun professionele begeleiding maakt het een leuke samenwerking op alle gebieden... Zeker een aanrader voor toekomstige kopers of verkopers.
Thx TEAM Aendekerk!