Delen met een vriend(in):

Wij vonden de ideale immomatch voor:

Richard
Wanneer de mogelijkheid zich opnieuw voordoet kijk ik er naar uit opnieuw met Aendekerk Immo te kunnen samenwerken.

Ik werd gecontacteerd door Sonja(/Herman) nadat ze mijn zoekertje had gezien.
Ze gaf vriendelijk het aanbod om mij te helpen met het verkopen van mijn bouwgrond.
Tijdens deze overeenkomst stond ze mij bij met het nodige advies, het professioneel adverteren aan een groot publiek alsook het ontvangen van eventuele kopers.
Ze hield mij geregeld op de hoogte en was transparant vanaf het eerste telefoontje tot de snelle verkoop.
Wanneer de mogelijkheid zich opnieuw voordoet kijk ik er naar uit opnieuw met Aendekerk Immo te kunnen samenwerken.

[Anoniem]
Jullie hebben echt oog voor meer dan enkel het verkopen van...

Na een eerdere leuke kennismaking kwam ik bij jullie terecht.

Een huisbezoek van Herman waar zowel tijd was voor een gewone aangename babbel als waarbij alles wat nodig was voor de verkoop netjes geregeld werd.

Tussentijds werd ik goed op de hoogte gehouden en ik had vooral het gevoel dat ik enkel de nodige info kreeg en niet constant werd lastig gevallen met vanalles en nog wat.

Als de verkoop in aantocht kwam waren jij en ik enthousiast. Oprechte blijheid van jullie kant liet voelen hoe betrokken jullie waren. Praktisch werd alles duidelijk en vlot geregeld en had ik de indruk dat geen enkele vraag of telefoon teveel was. Als ik contact opnam wisten ze ook meteen hoe of wat dat was. Aangenaam. Helaas ... corona times...kunnen we geen glas bubbels klinken maar hoe dan ook een dikke merci. Echt waar ... jullie hebben echt oog voor meer dan enkel het verkopen van... jullie zijn ook nog gewoon maar mens...

Jullie aanraden...zowiezo dat doen we ...

Nog heel veel succes in alles wat jullie doen want datgene wat jullie doen doen jullie goed.

Koen & Lene
Steeds op de hoogte gebracht van de stappen

Eerst en vooral willen we meegeven dat we content zijn van de samenwerking!

Wij zijn terechtgekomen via jullie verkoopbord dat langs de weg stond.

Het traject hebben wij als vrij vlot ervaren. Met de vragen die we hadden konden we steeds bij jullie terecht, zowel telefonisch als per mail. De compromis was ruim en we appreciëren het dat jullie suggesties gaven, bv. de clausule van aanwas.

Zoals hierboven al aangegeven zijn we content van de contacten die er waren. We werden steeds op de hoogte gebracht van de stappen die gezet dienden te worden, of dat de voorwaarden van de compromis in orde waren (grenspalen).

Fam. Breukers
Van begin tot einde konden we rekenen op de expertise en het professioneel advies

Na wat speurwerk bij verschillende makelaars besloten we om onze bouwgronden te verkopen via Aendekerk Immo. Wij waren op dat moment op zoek naar een makelaar die een zo breed mogelijk publiek zou bereiken en zij konden ons dat aanbieden. Hoe meer mensen op de hoogte zouden zijn, hoe beter. Ook op de andere voorwaarden scoorden zij het beste.

Ondertussen zijn onze bouwgronden verkocht en kunnen wij alleen maar met een positief en tevreden gevoel terugkijken op de samenwerking met Aendekerk Immo. Van begin tot einde konden we rekenen op de expertise en het professioneel advies. Regelmatig kregen we een telefoontje met wat de stand van zaken was of kregen we tips om de bouwgronden sneller te verkopen. Ook na de verkoop werd alles perfect geregeld. We konden altijd op hen rekenen, werden altijd even vriendelijk geholpen. Achteraf bekeken... de beste keuze ooit.

Christine
Alleen maar positieve ervaringen met jullie als "mens" en als "kantoor"

Alleen maar positieve ervaringen met jullie als "mens en als "kantoor"!

Het is begonnen met Sonja die de vraag is komen stellen of jullie kantoor een schatting mocht doen ... de bal ging aan het rollen en in het frans zegt men "le courant est passé" ... we zaten met jullie direct op dezelfde golflengte.

We spreken alleen met lof over jullie en nogmaals dank voor alles.

Huub (over de bezichtiging)
Vakkundig bekwaam

Prettige omgang, transparant, vakkundig bekwaam en gastheerschap

Zinzi (over de bezichtiging)
Duidelijk en eerlijk

Herman was duidelijk en eerlijk.
Iets waar ik heel veel waarde aan hecht.
Bedankt voor de bezichtiging!

Patrick & Patricia
Uiterst tevreden over de duidelijke informatie

Het begon met het raadplegen van de tweedehands site dat we een beschrijving vonden van een vakantiewoning met vijver in Maaseik. Zo zijn we terechtgekomen bij de mensen van Immo Aendekerk. Niettegenstaande dat er toch enkele geïnteresseerde voor ons waren werden we duidelijk op de hoogte gesteld als potentiële kopers van het goed.

Als kopers zijn we uiterst tevreden over de duidelijke informatie rond het goed met een bijhorend bezoek. Zeker een aanrader voor het verkopen of kopen van een onroerend goed.

Leona (over de bezichtiging)
Verstand van de technische punten in het huis

"Jullie makelaar was enorm vriendelijk, wist wat hij moest weten over het huis, had verstand van de technische punten in het huis, ..."

Rudi, Marc & Anny
Professioneel en correct

Onze accountant heeft ons in contact gebracht met het immokantoor Aendekerk.
Dat was zeker de juiste keuze.
Zij zijn zeer professioneel en correct. De onderhandelingen met kandidaat kopers en ons waren ook perfect en voldeden helemaal aan onze wensen en voorwaarden.
Op gepaste tijden kregen we informatie over het verloop van de verkoop.
De verkoop van onze woning + magazijn is zeer vlot verlopen en we zullen jullie zeker aanbevelen bij familie en kennissen.
Herman, Claudia , Sonja : Bedankt voor de fijne en toffe samenwerking

Groetjes,
Rudi, Marc, Anny