Stramproyerweg 8, 3950 Bocholt

Bocholt - Ruimte van 450m² in een loods
De linkerzijde van deze onderverdeelde loods wordt te huur aangeboden.
Dit gedeelte van de loods beschikt aan de voorzijde over een toegangsdeur en twee poorten. Aan de voorzijde is betonverharding voorzien.
De linker poort betreft een kleine poort met een breedte van 2,49 meter en een hoogte van 2,40 meter.
De andere poort is een sectionale poort met een breedte van 4,95 meter en een hoogte van 4,20 meter.
Aan de achterzijde van de loods bevindt zich ook nog een rolpoort met een breedte van 4,90 meter en een hoogte van 4,20 meter.
Deze rolpoort aan de achterzijde (links) is tevens bereikbaar via betonverharding en toegankelijk via de rechterzijde van de loods.
De loods zelf heeft een hoogte van 8,65 meter in het midden en 4,33 meter aan de zijkant.
Er is sterkstroom aanwezig, alsook beveiliging met camera's en sensoren.
De verlichting en stopcontacten worden vernieuwd.
Sanitair en toiletten worden geplaatst.

Indien gewenst kan de hal opgesplitst worden en in twee delen gehuurd worden. In dat geval is er een ruimte van ongeveer 183 m² beschikbaar en een andere ruimte (inclusief de zolderverdieping) met een oppervlakte van ongeveer 276 m².

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT
Perceeloppervlakte: 2.232 m²
Te benutten oppervlakte: 450 m²

Type Industrieel
Totale oppervlakte 450 m²

Energiebron Elektriciteit
Beveiliging Alarm
Videobewaking
Energiescore -
EPC label
EPC unieke code -
Bestemming Woongebieden
Verkaveling Ja

Bocholt - Ruimte van 450m² in een loods

Stramproyerweg 8, 3950 Bocholt
De linkerzijde van deze onderverdeelde loods wordt te huur aangeboden.
Er is sterkstroom aanwezig, alsook beveiliging met camera's en sensoren.
De verlichting en stopcontacten worden vernieuwd.
Sanitair en toiletten worden geplaatst.

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT
Perceeloppervlakte: 2.232 m²