Stramproyerweg 8, 3950 Bocholt

Bocholt - Ruimte van circa 183m² in een loods
De achterkant van de linkerzijde van deze onderverdeelde loods wordt te huur aangeboden.
Aan de achterzijde van de loods bevindt zich een rolpoort met een breedte van 4,90 meter en een hoogte van 4,20 meter.
Deze rolpoort aan de achterzijde (links) is tevens bereikbaar via puinverharding en toegankelijk via de rechterzijde van de loods.
De zone puinverharding aan de achterzijde links tot op de helft van de hal (circa 15 breedte) tot op het perceel achteraan mag in gebruik genomen worden voor opslag.
De loods zelf heeft een hoogte van 8,65 meter in het midden en 4,33 meter aan de zijkant.
Er is sterkstroom aanwezig, alsook beveiliging met camera's en sensoren.
De verlichting en stopcontacten zijn vernieuwd.
Sanitaire voorzieningen aanwezig.

Indien gewenst kan deze ruimte (ongeveer 183m²) samen gehuurd worden met nog een andere ruimte (ongeveer 276m² inclusief zolderverdieping) zodat de totaal te benutten oppervlakte ongeveer 450m² wordt.

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT
Perceeloppervlakte: 2.232 m²
Te benutten oppervlakte: circa 183 m²

Type Industrieel
Totale oppervlakte 183 m²

Energiebron Elektriciteit
Beveiliging Alarm
Videobewaking
Energiescore -
EPC label
EPC unieke code -
Bestemming Woongebied
Verkaveling Ja

Bocholt - Ruimte van circa 183m² in een loods

Stramproyerweg 8, 3950 Bocholt
Er is sterkstroom aanwezig, alsook beveiliging met camera's en sensoren.
De verlichting en stopcontacten zijn vernieuwd.
Sanitaire voorzieningen aanwezig.

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT