Stramproyerweg 8, 3950 Bocholt

Bocholt - Ruimte van circa 276m² in een loods
De voorkant van de linkerzijde (met zolderverdieping) van deze onderverdeelde loods wordt te huur aangeboden.
Dit gedeelte van de loods beschikt aan de voorzijde over een toegangsdeur en twee poorten. Aan de voorzijde is betonverharding voorzien.
De linker poort betreft een kleine poort met een breedte van 2,49 meter en een hoogte van 2,40 meter.
De andere poort is een sectionale poort met een breedte van 4,95 meter en een hoogte van 4,20 meter.
De loods zelf heeft een hoogte van 8,65 meter in het midden en 4,33 meter aan de zijkant.
Er is sterkstroom aanwezig, alsook beveiliging met camera's en sensoren.
De verlichting en stopcontacten zijn vernieuwd.
Sanitaire voorzieningen kunnen geïnstalleerd worden, al naargelang behoefte.

Indien gewenst kan deze ruimte (ongeveer 276m² inclusief zolderverdieping) samen gehuurd worden met nog een andere ruimte (ongeveer 183m²) zodat de totaal te benutten oppervlakte ongeveer 450m² wordt.

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT
Perceeloppervlakte: 2.232 m²
Te benutten oppervlakte: circa 276 m²

Type Industrieel
Totale oppervlakte 276 m²

Energiebron Elektriciteit
Beveiliging Alarm
Videobewaking
Energiescore -
EPC label
EPC unieke code -
Bestemming Woongebied
Verkaveling Ja

Bocholt - Ruimte van circa 276m² in een loods

Stramproyerweg 8, 3950 Bocholt
Er is sterkstroom aanwezig, alsook beveiliging met camera's en sensoren.
De verlichting en stopcontacten zijn vernieuwd.
Sanitaire voorzieningen kunnen geïnstalleerd worden, al naargelang behoefte.

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT
Perceeloppervlakte: 2.232 m²