Venlosesteenweg 193, 3640 Kinrooi

Goed gelegen praktijkruimte
Deze verzorgde praktijkruimte is gelegen aan de Venlosesteenweg.
Vooraan is er voldoende parkeerplaats voorzien.
Je komt het pand binnen via de inkom.
Aansluitend vind je de hal.
Vanuit de hal kan je naar de wachtkamer, het bureel, het ruime kabinet en het sas.
Het sas biedt toegang tot het toilet.
Dit te huur aangeboden pand biedt veel mogelijkheden voor verschillende (vrije) beroepen!
Dit pand heeft een mobiscore van 4,9.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping 0: inkom (9,10 m²), hal (6,17 m²), sas (1,35 m²), wachtkamer (5,54 m²), bureel (10,24 m²), kabinet (13,02 m²) en toilet (1,5 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Oppervlakte praktijkruimte: 46,93 m²

Dit pand is gelegen aan de Venlosesteenweg te Kinrooi en is zeer vlot bereikbaar.
Een bushalte, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich op zo’n 190 meter van het pand.
Op zo’n 380 meter van de woning bevindt zich een kleuterschool en lagere school.
Ook voor opvang voor baby's en peuters en buitenschoolse opvang kan je binnen de 200 meter vanaf de praktijk terecht.
Binnen een straal van 5 kilometer vanaf dit pand vind je het centrum van Kinrooi, het centrum van Maaseik, de Nederlandse grens en de Nederlandse autosnelweg A2.

Type healthcare
Wachtzaal Ja

Energiescore -
EPC label
EPC unieke code -
Vergunning nee
Verkaveling nee

Goed gelegen praktijkruimte

Venlosesteenweg 193, 3640 Kinrooi
Deze verzorgde praktijkruimte is gelegen aan de Venlosesteenweg.
Vooraan is er voldoende parkeerplaats voorzien.
Je komt het pand binnen via de inkom.
Aansluitend vind je de hal.
Het sas biedt toegang tot het toilet.
Dit pand heeft een mobiscore van 4,9.

INDELING VAN HET PAND

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES