venlosesteenweg 93, 3640 Kinrooi

Handelspand te Kinrooi
Dit handelspand is gelegen te Kinrooi aan de Venlosesteenweg.
Het pand is vlot te bereiken en heeft parkeergelegenheid aan de voorzijde.
In het pand vind je op het gelijkvloers drie verschillende ruimtes, waarvan een met een grote etalage die uitgeeft op de straat.
Daarnaast is er op het gelijkvloers ook een toilet.
In het pand is er airco en verwarmingsregeling voorzien.
Ten slotte heeft dit pand ook een ruime kelderberging, met gas- en wateraansluiting, die als extra opbergplaats kan dienen.
Mits de nodige afwerking biedt dit pand erg veel mogelijkheden!
Dit pand heeft een mobiscore van 5,0.

INDELING VAN HET PAND*
Verdieping -1: Ruimte 1 (6,28 m²)
Verdieping 0: Ruimte 1 (12,79 m²), ruimte 2 (38,53 m²), ruimte 3 (6,59 m²), toilet (2,29 m²) en gang naar de kelder (1,14 m²)

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Handelsruimte: 57,92 m²
Totale oppervlakte inclusief kelder: 67,64 m²

Dit pand is gelegen aan de Venlosesteenweg te Kinrooi en is zeer vlot bereikbaar.
Een bushalte, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich vlakbij het pand.
Op zo’n 200 meter van de woning bevindt zich een kleuterschool en lagere school.
Ook opvang voor baby's en peuters en buitenschoolse opvang kan je binnen de 320 meter vanaf de handelsruimte terecht.

Binnen een straal van 5 kilometer vanaf dit pand vind je het centrum van Kinrooi, het centrum van Maaseik, de Nederlandse grens en de Nederlandse autosnelweg A2.

Type Winkel
Etalage Ja

Klimaatsysteem Airco
Energiebron Gas
Elektriciteit
Energiescore -
EPC label
EPC unieke code -
Vergunning nee
Verkaveling nee

Handelspand te Kinrooi

venlosesteenweg 93, 3640 Kinrooi
Dit handelspand is gelegen te Kinrooi aan de Venlosesteenweg.
Het pand is vlot te bereiken en heeft parkeergelegenheid aan de voorzijde.
Daarnaast is er op het gelijkvloers ook een toilet.
In het pand is er airco en verwarmingsregeling voorzien.
Mits de nodige afwerking biedt dit pand erg veel mogelijkheden!
Dit pand heeft een mobiscore van 5,0.

INDELING VAN HET PAND*
Verdieping -1: Ruimte 1 (6,28 m²)

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Handelsruimte: 57,92 m²