Heirweg 3B2, 3680 Maaseik

Ruim appartement met 2 slaapkamers
Vooraf: betaling van de huurgelden en de provisie dient op jaarbasis te gebeuren.
Voorafgaand aan de intrede van de huurovereenkomst is bijgevolg meteen de jaarlijkse huurprijs van 11.400,00 EUR en de provisie van 1.950,00 EUR verschuldigd, te vermeerderen met de huurwaarborg en de kosten voor de plaatsbeschrijving.
---
Dit ruim ingedeeld appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 193 m².
Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het appartementsgebouw.
Het is te bereiken met de trap of de in het gebouw aanwezig zijnde lift.
Bij het betreden van het appartement komen we terecht in de ruime inkomhal met vestiaire.
Vanuit deze inkomhal kan je naar de royale woonkamer met zit- en eethoek en heb je tevens toegang tot twee terrassen.
Aansluitend bevindt zich de keuken met toegang naar de wasplaats.
Van de sas, te bereiken via de inkomhal, kan je naar het gastentoilet.
Tevens kan je via de sas naar twee ruime slaapkamers.
Elk van de slaapkamers is voorzien van inbouwkasten.
Een van de slaapkamers beschikt over een wascel.
Bij de master bedroom hoort een eigen terras en een volledig ingerichte badkamer met douche en bad.
Het appartement beschikt in de kelderverdieping over twee bergruimtes en een afgesloten garage voor het stallen van twee voertuigen.
De ramen van het appartement zijn van aluminium, voorzien van dubbele beglazing, en voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.
Het appartement wordt verwarmd middels centrale verwarming op aardgas.
Het appartement is voorzien van een videofoon.

INDELING VAN HET APPARTEMENT*
• Verdieping -1: kelderberging 1 (3,65 m), kelderberging 2 (9,61) en garage (44,87).
• Verdieping +1: inkomhal, vestiaire, woonkamer (106,91 m²) met een terras en balkon, keuken (21,58 m²), wasplaats, sas, gastentoilet, slaapkamer 1 (15,52 m²) met wascel en slaapkamer 2 (27,77 m²) met balkon en badkamer.

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Oppervlakte appartement: 193 m²
Oppervlakte garage en berging: 58,13 m²

Dit appartement is gelegen op wandelafstand van het centrum van Maaseik.
Een bushalte, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich in de onmiddellijke omgeving.
Winkels, horeca/restaurants, scholen, openbaar vervoer en sport- en cultuurinfrastructuur zijn zeer vlot bereikbaar.

Type Appartement
Bouwjaar 1991
Terras Ja
Parking Ja
Lift Ja

Energiebron Gas
PV elektrische installatie Conform
EPC label B
Verkaveling Nee

Ruim appartement met 2 slaapkamers

Heirweg 3B2, 3680 Maaseik
---
Het is te bereiken met de trap of de in het gebouw aanwezig zijnde lift.
Aansluitend bevindt zich de keuken met toegang naar de wasplaats.
Van de sas, te bereiken via de inkomhal, kan je naar het gastentoilet.
Tevens kan je via de sas naar twee ruime slaapkamers.
Elk van de slaapkamers is voorzien van inbouwkasten.
Een van de slaapkamers beschikt over een wascel.
Het appartement wordt verwarmd middels centrale verwarming op aardgas.
Het appartement is voorzien van een videofoon.

INDELING VAN HET APPARTEMENT*

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Oppervlakte appartement: 193 m²
Oppervlakte garage en berging: 58,13 m²

Dit appartement is gelegen op wandelafstand van het centrum van Maaseik.

Type Appartement
Bouwjaar 1991