Prins Mauritslaan 10, 6191 EG Beek

Appartement met 2 slaapkamers in het centrum van Beek (Nederland)
Dit instapklaar appartement maakt deel uit van een kleinschalig appartementencomplex.
Het is gelegen op de eerste verdieping van het gebouw.
Via het trappenhuis kan je naar het appartement.
Je betreedt het appartement vervolgens via een inkomhal die toegang geeft tot een zeer mooie ruime woonkamer met balkon.
De woonkamer is voorzien van een eiken houten plankenvloer en heeft een schouw met moderne gashaard voor gezellige sfeervolle avonden.
Van de woonkamer kan je naar een gang van waaruit je naar de keuken kan, die uitgeeft op een heel leuk dakterras.
Het is perfect mogelijk, mits een kleine aanpassing, om de keuken te integreren in de woonkamer aangezien de nodige voorzieningen reeds aanwezig zijn.
Op deze manier kan er van de beschikbare ruimte een tweede slaapkamer gemaakt worden.
Verder kan je via de gang ook naar het gastentoilet, de slaapkamer en de badkamer met inloopdouche en wastafel.
Op de verdieping kan je via de hal ook nog naar een berging met aansluitingen voor de wasmachine annex technische ruimte.
De maandelijkse bijdrage in de gemeenschappelijke servicekosten bedragen circa 135 Euro.
Het appartement wordt verwarmd door middel van centrale verwarming op aardgas.
Er werd zeer recent een nieuwe CV-installatie geïnstalleerd.
Energielabel B!!
Het gebouw is voorzien van PVC-ramen met dubbele beglazing.
Ideaal als investering (momenteel verhuurd) of voor eigen gebruik!!

INDELING VAN HET APPARTEMENT
Verdieping 0: berging (5.95 m²)
Verdieping +1: hal (5.64 m²), berging (4.37 m²), woonkamer (47,05 m²) met balkon (11.55 m²), gang, keuken (16,55 m²), gastentoilet (1.32 m²), badkamer (ca. 5 m²), slaapkamer (18.77 m²), dakterras (36,60 m²)

OPPERVLAKTES CONFORM PLAN
Woonoppervlakte: 104 m²

Dit appartement is gelegen aan de Prins Mauritslaan te Beek (Nederland).
Het is gelegen in het centrum.
Winkels, e.d. bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid.
Voor het gebouw bevinden zich twee openbare parkeerplaatsen.
De verbindingen zijn zeer gunstig, met in het bijzonder de A2 en A76 in de nabijheid.
Verder zijn er ook goede busverbindingen met de omliggende gemeentes en is er een NS-station in de buurt.

Type Appartement
Bouwjaar 1996
Terras Ja

Energiebron Gas
Energiescore -
EPC label
EPC unieke code -
Vergunning Nee
Stedenbouwkundig attest Nee
Verkaveling Nee
Leegstand Nee
Overstromingsgevoelig Nee

Plannen, attesten en/of andere documenten

Appartement met 2 slaapkamers in het centrum van Beek (Nederland)

Prins Mauritslaan 10, 6191 EG Beek
Het is gelegen op de eerste verdieping van het gebouw.
Via het trappenhuis kan je naar het appartement.
Het appartement wordt verwarmd door middel van centrale verwarming op aardgas.
Er werd zeer recent een nieuwe CV-installatie geïnstalleerd.
Energielabel B!!
Het gebouw is voorzien van PVC-ramen met dubbele beglazing.
Ideaal als investering (momenteel verhuurd) of voor eigen gebruik!!

INDELING VAN HET APPARTEMENT
Verdieping 0: berging (5.95 m²)

OPPERVLAKTES CONFORM PLAN
Woonoppervlakte: 104 m²

Dit appartement is gelegen aan de Prins Mauritslaan te Beek (Nederland).
Het is gelegen in het centrum.
Winkels, e.d. bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid.
Voor het gebouw bevinden zich twee openbare parkeerplaatsen.

Type Appartement
Bouwjaar 1996