Stramproyerweg 8, 3950 Bocholt

Bocholt - Loods van 900 m²
Dit goed betreft een ruime loods, die momenteel onderverdeeld is.
Deze loods heeft aan de voorzijde van de loods drie poorten.
De linker poort betreft een kleine poort met breedte van 2,49 meter en een hoogte van 2,40 meter.
De poort in het midden is een sectionaalpoort met breedte van 4,95 meter en een hoogte van 4,20 meter.
De rechter poort is een sectionaalpoort met breedte van 4,90 meter en een hoogte van 4,20 meter.
Aan de achterzijde van de loods bevindt zich ook nog een rolpoort met een breedte van 4,90 meter en een hoogte van 4,20 meter.
Verder zijn er ook nog twee toegangsdeuren aanwezig.
De loods zelf heeft een hoogte van 8,65 meter in het midden en van 4,33 meter aan de zijkant.
Er is sterkstroom aanwezig.
Aan de voor- en rechterzijde van de loods is er een betonverharding voorzien (± 594 m²).

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Te benutten oppervlakte: 900 m²

De woning is gelegen te Bocholt.
Een bushalte, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich in de nabijheid van de woning.
Binnen een straal van 1 km rond de woning kan men op verschillende plaatsen terecht voor gezinsopvang voor baby’s en peuters.
Op 400 meter van de woning kan men terecht bij de Vrije Basisschool voor gewoon kleuteronderwijs en gewoon lager onderwijs.
Binnen de gemeente Bocholt is er een gevarieerd aanbod aan ontspanningsmogelijkheden.
Hierbij kan gedacht worden aan verschillende sportactiviteiten, zoals de mountainbikerouters en de Finse Piste, maar vooral ook aan de kermissen, buurtfeesten, beachparty’s, seinzoensrally’s enz.

Type Opslagruimtes

Energiescore -
EPC label
EPC unieke code -
Vergunning ja
Bestemming Woongebied met landelijk karakter
Verkaveling nee

Bocholt - Loods van 900 m²

Stramproyerweg 8, 3950 Bocholt
Dit goed betreft een ruime loods, die momenteel onderverdeeld is.
Deze loods heeft aan de voorzijde van de loods drie poorten.
Verder zijn er ook nog twee toegangsdeuren aanwezig.
Er is sterkstroom aanwezig.

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Te benutten oppervlakte: 900 m²

De woning is gelegen te Bocholt.

Type Opslagruimtes

Energiescore -