Weg naar Zwartberg 65, 3530 Houthalen

Brasserie met twee vakantiewoningen in Houthalen
Droom jij ervan om een brasserie-restaurant uit te baten maar heb je tot op heden nog niet het juiste pand weten te vinden?
Bekijk dan zeker dit pand!
Oorspronkelijk werd dit pand gebouwd als een restaurant met woning.
Intussen werd het pand omgevormd tot een brasserie-restaurant met twee vakantiewoningen.

Via het terras kan je naar een eerste ruime verbruikerszaal met toog.
In deze ruimte is plaats voor 58 gasten.
Van hieruit kan je naar het achterliggend restaurant waar nog eens 28 gasten kunnen plaatsnemen.
Bij de toog bevindt zich nog een bergplaats.
Van deze bergruimte kan je via een dienstingang met een toilet voor het personeel naar de keuken.
De toiletten voor de gasten bevinden zich centraal in het restaurantgedeelte en zijn volledig getegeld..

Via de keuken kan je naar de kelderverdieping, dewelke volledig voorzien is van een getegelde vloer.
Hier bevindt zich een CV-ruimte, een garage en de nodige bergruimte met een koelcel.

Op de verdieping bevindt zich nog een vergaderzaal.

De vakantieappartementen bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw.
Een appartement bevindt zich op het gelijkvloers en beschikt over een leefruimte met terras, een badkamer, een apart toilet en twee slaapkamers.
Een tweede appartement bevindt zich op de bovenverdieping en beschikt over een keuken, een zitruimte met terras, een badkamer, een toilet en drie slaapkamers.
Voor beide appartementen samen betalen de gasten 311 EUR per nacht.

Het pand is grotendeels voorzien van ramen met dubbele beglazing. Enkele ramen beschikken nog over enkel glas.
Het pand wordt verwarmd via mazout. Aardgas is wel aanwezig in de straat.

INDELING VAN HET PAND (EXCLUSIEF DE VAKANTIEWONINGEN)*
Verdieping -1: kelder (24,35 m²), kelder 2 (8,07 m²), gang (1,99 m²), garage (28 m²) en CV-ruimte (15,23 m²)
Verdieping 0: verbruikerszaal met toog (68,52 m²), sas naar bovenverdieping (2,99 m²), bergplaats (12 m²), dienstgang (8,61 m²), toiletten (17,41 m²), restaurant (21,87 m²), trappensas met bureauruimte (7,82 m²), keuken (28,50 m²)
Verdieping +1: vergaderzaal (61,28 m²), trapbordes (3,95 m²) en gang naar vakantiewoning (6,93 m²)

INDELING VAN DE VAKANTIEWONINGEN*
Verdieping 0 (vakantiewoning 1): leefruimte (23,08 m²), badkamer (3,15 m²), toilet (0,82 m²), slaapkamer (9,07 m²) en slaapkamer (9,75 m²)
Verdieping +1: keuken (12,94 m²), gang (6,71 m²), zithoek (20,93 m²), badkamer (13,12 m²), slaapkamer (11,87 m²), slaapkamer (12,57 m²), toilet (1,53 m²) en slaapkamer (12,73 m²)

TOTALE OPPERVLAKTES
Oppervlakte pand (exclusief vakantiewoningen): 340,47 m²
Oppervlaktes vakantiewoningen: 45,87 m² en 92,40 m²
Totale te benutten oppervlakte: 478,74 m²

Dit pand is gelegen langs de Weg naar Zwartberg, zijnde een gunstige verbindingsweg in Houthalen-Oost.
in het hart van het park Midden-Limburg met in de nabijheid de recreatieparken Hengelhoef en Kelchterhoef.
Winkels bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid.
Bovendien zijn de steden Genk en Hasselt ook vlakbij (10 resp. 20 km van het pand).

*Afmetingen en oppervlaktes zijn steeds gebaseerd op kadastrale gegevens, plannen en/of eigen afmetingen. Toch zijn ze louter indicatief en zonder enige garantie en/of aanspraak op juistheid.
.

Type Restaurant & café
Totale oppervlakte 478 m²
Kadastraal inkomen € 2084
Terras Ja

Energiebron Mazout
EPC label D
Bestemming Woongebieden
Verkaveling Ja

Brasserie met twee vakantiewoningen in Houthalen

Weg naar Zwartberg 65, 3530 Houthalen
Bekijk dan zeker dit pand!
Oorspronkelijk werd dit pand gebouwd als een restaurant met woning.

Via het terras kan je naar een eerste ruime verbruikerszaal met toog.
In deze ruimte is plaats voor 58 gasten.
Bij de toog bevindt zich nog een bergplaats.

Op de verdieping bevindt zich nog een vergaderzaal.

De vakantieappartementen bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw.
Voor beide appartementen samen betalen de gasten 311 EUR per nacht.

Het pand wordt verwarmd via mazout. Aardgas is wel aanwezig in de straat.

INDELING VAN HET PAND (EXCLUSIEF DE VAKANTIEWONINGEN)*

INDELING VAN DE VAKANTIEWONINGEN*

TOTALE OPPERVLAKTES
Oppervlakte pand (exclusief vakantiewoningen): 340,47 m²
Oppervlaktes vakantiewoningen: 45,87 m² en 92,40 m²
Totale te benutten oppervlakte: 478,74 m²

Winkels bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid.

.

Type Restaurant & café