Muizendijkstraat 50, 3960 Bree

Bree - halfopen gezinswoningen in een modern als één woning uitziend pand
Halfopen gezinswoning met kwalitatieve materialen in een modern als één woning uitziend pand met gedeelde inrit.
In de kelderverdieping beschik je over een berging en garage met een rechtstreekse traphal naar het gelijkvloers.
In tegenstelling tot woning 1 bevinden zich in deze woning zowel de leef- als de slaapvertrekken op het gelijkvloers.
Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de leefruimte met zicht op de tuin en rechtstreekse toegang tot het terras.
Van de keuken kan je naar de berging.
Op het gelijkvloers beschik je verder over twee slaapkamers en over een badkamer.

De woning wordt gebouwd in 2018-2019.
Ramen en deuren zullen van aluminium zijn.
De woning zal verwarmd worden op aardgas met een condenserende gaswandketel.
Voor de verwarmde ruimtes van het gelijkvloers wordt er vloerverwarming voorzien. Dit geldt ook voor de badkamer.
Wat betreft de ventilatie van de woning wordt er geopteerd voor het ventilatiesysteem D.
Er zullen eveneens fotovoltaïsche panelen geplaatst worden.

De woning wordt verkocht onder het BTW-stelsel.
Er wordt een opsplitsing gemaakt inzake de aankoop. Het perceel grond wordt verkocht onder het stelsel van de verkooprechten (grondwaarde: € 100.000,00) en de woning onder het btw-stelsel (waarde gebouw: € 199.500,00)

Ter informatie:
Om je een idee te geven van de inrichtingsmogelijkheden van de woning hebben wij een aantal 3D-beelden laten uitwerken. Deze beelden zijn enkel ter indicatie. De gaswandketel, douchekraan, douche en badkamermeubel die voorzien zijn in het project, zijn opgenomen in het lastenboek. Voor de keuken is er ook een specifieke opstelling in de prijs inbegrepen. Hier kan wel nog uit verschillende kleuren en printen (bv. tablet en handgrepen) gekozen worden.
Indien gewenst zijn andere materialen of toestellen ook mogelijk. Zulks kan wel een meerprijs impliceren.

Dit pand heeft een mobiscore van 5,7.

Indeling

Verdieping -1: garage met traphal (20,87 m²) en berging (9,6 m²)
Verdieping 0: inkom met vestiaire (9,6 m²) met gastentoilet (1,95 m²), traphal (4,8 m²), leefruimte (35,6 m²), berging (4,5 m²), terras (14,43 m²), slaapkamer 1 (10 m²), slaapkamer 2 (8 m²) en badkamer (6,84 m²)

Bouwjaar 2019
Terras Ja - oriëntatie noord-west
Tuin Ja - oriëntatie noord-west

Vloerverwarming
Energiebron Gas
Zonnepanelen
Energiescore -
EPC label
EPC unieke code -
Vergunning nee
Verkaveling nee

Bree - halfopen gezinswoningen in een modern als één woning uitziend pand

Muizendijkstraat 50, 3960 Bree
Van de keuken kan je naar de berging.

De woning wordt gebouwd in 2018-2019.
Ramen en deuren zullen van aluminium zijn.
De woning zal verwarmd worden op aardgas met een condenserende gaswandketel.
Er zullen eveneens fotovoltaïsche panelen geplaatst worden.

De woning wordt verkocht onder het BTW-stelsel.

Ter informatie:

Dit pand heeft een mobiscore van 5,7.

Indeling

Verdieping -1: garage met traphal (20,87 m²) en berging (9,6 m²)

Bouwjaar 2019
Terras Ja - oriëntatie noord-west