Hoogstraat 35, 3960 Bree

Bree - Handelsruimte op een goed gelegen locatie midden in het centrum
Deze handelszaak bevindt zich op een zeer goede locatie (op de hoek van de Malta) in het gezellige centrum van Bree en maakt deel uit van een appartementsgebouw.
Het winkelpand is gelegen op de hoek van de Hoogstraat en de Witte Torenwal.
Zowel aan de zijde van de Hoogstraat als de Witte Torenwal heeft het pand ruime etalageramen.
De inkom van het pand bevindt zich in de winkelgalerij; ook hier is er etalage voorzien.
Privatief bij deze ruimte is er een toilet voorzien met een kleine berging.
Dit winkelpand beschikt over airco en alarm.
Bovendien bevinden zich nog twee bijkomende etalage- dan wel bergingskasten in de winkelgalerij.
In de winkelgalerij is er daarenboven ook nog een klantentoilet aanwezig.
Publieke parkeergelegenheid is er zowel pal voor de deur als in de onmiddellijke nabijheid én deze is tevens gratis. (mits voorlegging parkeerkaart).

Op dit moment bevindt zich een kledingzaak in deze handelszaak.
Het pand wordt te koop aangeboden wegens verhuis naar een grotere locatie.
Het pand is uitermate geschikt voor de uitbating van een een schoonheids- of kappersalon, kledingwinkel, kantoor, decoratiezaak, interimkantoor,... Uiteraard ook als investeringspand.

De gemeenschappelijke kosten binnen de mede-eigendom bedragen momenteel 100 EUR per maand, inclusief het verbruik van water en de verwarming. (stookolie)

INDELING VAN DE HANDELSRUIMTE*
Verdieping 0: winkelruimte (35,66 m²), berging en toilet (2,79 m²)

Dit pand is gelegen op de hoek van de Witte Torenwal en de Hoogstraat, midden in het centrum van Bree.
Andere winkels, eetgelegenheden e.d. bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid van het pand.
Het busstation, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich op wandelafstand van deze handelsruimte.

Bouwjaar 1975
Etalage Ja

Airco
Energiebron Mazout
Elektriciteit
Beveiliging Alarm
Energiescore -
EPC label
EPC unieke code -
Vergunning ja
Bestemming Woongebied met culturele, historische of esthetische waarde
Verkaveling nee

Bree - Handelsruimte op een goed gelegen locatie midden in het centrum

Hoogstraat 35, 3960 Bree
Het winkelpand is gelegen op de hoek van de Hoogstraat en de Witte Torenwal.
Privatief bij deze ruimte is er een toilet voorzien met een kleine berging.
Dit winkelpand beschikt over airco en alarm.
In de winkelgalerij is er daarenboven ook nog een klantentoilet aanwezig.

Op dit moment bevindt zich een kledingzaak in deze handelszaak.
Het pand wordt te koop aangeboden wegens verhuis naar een grotere locatie.

INDELING VAN DE HANDELSRUIMTE*
Verdieping 0: winkelruimte (35,66 m²), berging en toilet (2,79 m²)

Bouwjaar 1975
Etalage Ja