Kanaallaan 7, 3960 Bree

Bree - Vernieuwd appartement/opbrengsteigendom met twee slaapkamers
Op wandelafstand van het centrum van Bree is dit appartement gelegen, op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex.

Het gebouw werd opgetrokken in 1967.
Dit appartement werd in 2016 gerenoveerd.
De ramen werden vervangen; aan de achterzijde van het pand werd geopteerd voor pvc-ramen met dubbele beglazing en aan de voorzijde voor aluminium ramen met triple glas.
Er werd een hoogrendementsketel (merk: Bulex) geplaatst en de elektrische installatie werd vernieuwd.
Bij de vernieuwing van de elektrische installatie werd ook gedacht aan de nodige voorzieningen voor indirect licht in de woonkamer.
Het volledige appartement werd voorzien van steentapijt en er werd zowel een nieuwe keuken, als een nieuwe badkamer geplaatst.

Van de gemeenschappelijke inkomhal kan je met de trap naar de tweede verdieping om zo toegang te krijgen tot de hal van het appartement.
Van hieruit kan je naar de ruime woonkamer met open keuken.
Dankzij de vele ramen geniet je overal in deze ruimte van de nodige lichtinval.
De ruimte biedt bovendien voldoende plaats voor een mooie zit- en eethoek.
Vanuit de U-vormige keuken kijk je bovendien uit op de eethoek zodat je steeds gezellig kan blijven babbelen met je gasten.
De ingebouwde keuken beschikt over een ingebouwde koelkast, oven, microgolfoven, vaatwasser en keramische kookplaat van het merk Whirlpool.
Van de inkomhal kan je verder ook naar de berging, annex technische ruimte, met CV-ketel en aansluiting voor je wasmachine, alsook de badkamer met douche.
Eveneens kan je naar de twee slaapkamers, die beiden beschikken over tv-aansluiting, en waarvan een kamer toegang biedt tot het balkon, gelegen aan de achterzijde van het gebouw.

Bij het appartement hoort ook nog een op het gelijkvloers gelegen berging.
Parkeren kan je bovendien aan de voorzijde van het gebouw op de openbare parkeerplaatsen.
Liever je eigen, persoonlijke garage zodat je ten alle tijde je auto kan parkeren, dat kan...mogelijkheid tot aankoop van garagebox aan de prijs van € 5.000.

Interessant voor eigen bewoning of als investering!

Indeling van het appartement
Verdieping 0: berging, garage
Verdieping 2: inkom- en nachthal met toilet, woonkamer met open keuken (42,49 m²), berging annex technische ruimte, badkamer, slaapkamer 1 (15,99 m²) en slaapkamer 2 (9.02 m²)

Detailinformatie m.b.t. de oppervlaktes
Bewoonbare oppervlakte: 96 m²

De omgeving
Dit appartement is gelegen op wandelafstand van het historische centrum van Bree.
Op nog geen 100 meter van het appartement bevinden zich bovendien warenhuizen maar ook een fitnesscentrum enz.
Scholen (kleuterschool, lager en secundair onderwijs) bevinden zich eveneens in de buurt.
Binnen de stad Bree zijn er talrijke sport- en cultuurgelegenheden. Voor een korte wandeling kan je uiteraard ook even op zo'n 100 meter van het appartement langs het kanaal genieten van een beetje rust.

Totale oppervlakte 2255 m²
Renovatiejaar 2016
Terras Ja - oriëntatie zuid-oost

Energiebron Gas
EPC label C
Bestemming Woongebieden
Verkaveling Nee

Plannen, attesten en/of andere documenten

Bree - Vernieuwd appartement/opbrengsteigendom met twee slaapkamers

Kanaallaan 7, 3960 Bree

Het gebouw werd opgetrokken in 1967.
Dit appartement werd in 2016 gerenoveerd.

Van hieruit kan je naar de ruime woonkamer met open keuken.
Dankzij de vele ramen geniet je overal in deze ruimte van de nodige lichtinval.
De ruimte biedt bovendien voldoende plaats voor een mooie zit- en eethoek.

Bij het appartement hoort ook nog een op het gelijkvloers gelegen berging.

Interessant voor eigen bewoning of als investering!

Indeling van het appartement
Verdieping 0: berging, garage