Kommelstraat 4, 3650 Dilsen-Stokkem
Prijs op aanvraag

Rustig gelegen gezinswoning met drie slaapkamers en inpandige garage
Deze vrijstaande gezinswoning werd in 1986 gebouwd op een perceel van 581 m².
Op het gelijkvloers kan je via de inkomhal met gastentoilet naar de woonkamer enerzijds en de bovenverdieping anderzijds.
Via de woonkamer kan je zowel naar de keuken als naar een tuinkamer van waaruit je onmiddellijk naar de tuin kan.
Via de keuken kan je naar een sas, via dewelke je vervolgens zowel naar een ruime berging annex wasplaats, de garage alsook het terras kan.
De kelder is via de garage te bereiken.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan twee met toegang naar een zolderberging, een badkamer en vervolgens nog een kamer.

De ramen van de woning zijn van hout en beschikken allemaal over dubbel glas.
De woning beschikt over zonnepanelen.
Jaarlijks levert dit tot op heden 6 groenestroomcertificaten ten bedrage van 210 euro op.
De mobiscore bedraagt 5,8.

INDELING VAN DE WONING*
Verdieping -1: kelder 1 (11,80 m²) en kelder 2 (40,71 m²)
Verdieping 0: inkomhal (7,70 m²) met gastentoilet (1,35 m²), woonkamer (40,71 m²), keuken (14 m²), sas (0,99 m²), wasplaats (12,25 m²), garage (27,54 m²) en tuinkamer (13,50 m²)
Verdieping +1: nachthal (2,90 m²), slaapkamer (16,88 m²) met zolderberging (5,48 m²), badkamer (14 m²), slaapkamer 2 (14,22 m²) met zolderberging (6,16 m²), slaapkamer 3 (10,5 m²) en kamer (2,82 m²)

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Woonoppervlakte exclusief garage en kelder: 163,48 m²
Totale oppervlakte woning: 243,83 m²

Het pand is rustig, doch goed bereikbaar, gelegen aan de Kommelstraat op minder dan 1 km van de Rijksweg.
Een bushalte voor het gebruik van het openbaar vervoer bevindt zich op zo'n 400 meter van de woning.
Kleuteronderwijs en lager onderwijs wordt op 1,5 km van de woning aangeboden.
Voor buitenschoolse opvang kan men binnen een straal van 1 km op twee plaatsen terecht.
Binnen de stad zelf is er bovendien ook een aanbod aan gezinsopvang en groepsopvang van baby's en peuters.

Type Huis
Bouwjaar 1986
Terras Ja
Tuin Ja

Energiebron Mazout
PV elektrische installatie Conform
Zonnepanelen
EPC label D
EPC unieke code 1999678
Bestemming Woongebieden met landelijk karakter
Verkaveling Ja
Leegstand Nee

Rustig gelegen gezinswoning met drie slaapkamers en inpandige garage

Kommelstraat 4, 3650 Dilsen-Stokkem
Deze vrijstaande gezinswoning werd in 1986 gebouwd op een perceel van 581 m².
De kelder is via de garage te bereiken.

De ramen van de woning zijn van hout en beschikken allemaal over dubbel glas.
De woning beschikt over zonnepanelen.
De mobiscore bedraagt 5,8.

INDELING VAN DE WONING*
Verdieping -1: kelder 1 (11,80 m²) en kelder 2 (40,71 m²)

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Woonoppervlakte exclusief garage en kelder: 163,48 m²
Totale oppervlakte woning: 243,83 m²

Kleuteronderwijs en lager onderwijs wordt op 1,5 km van de woning aangeboden.

Type Huis
Bouwjaar 1986