Koningin Astridlaan 56, 3680 Maaseik

Gelijkvloers appartement met één slaapkamer te Maaseik
Dit appartement in gevestigd in een in 2012 gebouwd appartementsgebouw.
Via de gemeenschappelijke inkomhal aan straatzijde kan je naar de private inkomhal met gastentoilet.
Van de inkomhal kan je vervolgens naar alle ruimtes in het appartement, zijnde de ruime woonkamer met open keuken, de berging, de slaapkamer en de badkamer.
Het appartement werd met hoogwaardige materialen afgewerkt. Zo is de keuken volledig geïnstalleerd en voorzien van de nodige elektrische toestellen (koelkast, oven, vaatwasmachine, keramische kookplaat en dampkap) en is de berging volledig ingericht met op maat gemaakte inbouwkasten.
Verder is het ook voorzien van voldoende stopcontacten, data- en TV-aansluitingen.
Van de woonkamer met open keuken kan je naar het terras dat uitgeeft op een carport, die bereikbaar is via de Oude Baan.
De schuifraam naar het terras kan ook dienst doen als toegangsdeur; op die manier kan je bijgevolg ook perfect van de achterzijde toegang krijgen tot het appartement.
Bij het appartement hoort ook nog een kelderruimte, die je zowel via de gemeenschappelijke inkomhal als via de achterzijde van het gebouw kan bereiken.
Indien gewenst kan het appartement perfect rolstoeltoegankelijk gemaakt worden.
Het appartement heeft een mobiscore van 5,9.

INDELING VAN HET APPARTEMENT*
Verdieping -1: kelderberging (10,33 m²)
Verdieping 0: inkomhal (5,09 m²), gastentoilet (1,77 m²), woonkamer met open keuken (52,27 m²), berging (5,87 m²), slaapkamer (12,64 m²), badkamer (5,06 m²)

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Perceeloppervlakte: info volgt
Bewoonbare oppervlakte excl. kelderberging, terras en carport: 82,70 m²
Bewoonbare oppervlakte incl. kelderberging en excl. terras en carport: 93,03 m²
Oppervlakte terras: 10 m²
Oppervlakte carport: 20,15 m²

Het appartement is gunstig gelegen, nabij het centrum van Maaseik.
Je bereikt de Markt van Maaseik al na een wandeltocht van een vijftiental minuten (1,2 km).
In de buurt zijn er talrijke winkels en handelaars aanwezig (bakker, krantenwinkel, warenhuizen, kapper, apotheek, enz.).
Maak je graag gebruik van het openbaar vervoer?
De dichtstbijzijnde bushalte voor het gebruik van het openbaar vervoer bevindt zich op zo'n 220 meter van het appartement.
Binnen de stad Maaseik zijn er bovendien talrijke ontspanningsmogelijkheden voorhanden.
Sporten kan onder meer in het nabijgelegen zwembad, de finse piste en de tennisclub.
Cultuur opsnuiven kan je dan weer in het cultureel centrum.
Natuurlijk kan je ook genieten van de talrijke evenementen die in de stad georganiseerd worden.
Liever eens een terrasje doen? Ook dat is, gelet op de ligging nabij het centrum, absoluut geen probleem!
Misschien nuttig om te weten: het ziekenhuis bevindt zich op zo'n 750 meter van het appartement en het appartement is daarenboven op slechts 2 km van Nederland gelegen.

Bouwjaar 2012
Terras Ja
Parking Ja

Energiebron Gas
EPC label B
Vergunning ja
Bestemming Woongebied
Verkaveling nee

Gelijkvloers appartement met één slaapkamer te Maaseik

Koningin Astridlaan 56, 3680 Maaseik
Dit appartement in gevestigd in een in 2012 gebouwd appartementsgebouw.
Indien gewenst kan het appartement perfect rolstoeltoegankelijk gemaakt worden.
Het appartement heeft een mobiscore van 5,9.

INDELING VAN HET APPARTEMENT*
Verdieping -1: kelderberging (10,33 m²)

OPPERVLAKTES SAMENGEVAT*
Perceeloppervlakte: info volgt
Bewoonbare oppervlakte excl. kelderberging, terras en carport: 82,70 m²
Bewoonbare oppervlakte incl. kelderberging en excl. terras en carport: 93,03 m²
Oppervlakte terras: 10 m²
Oppervlakte carport: 20,15 m²

Het appartement is gunstig gelegen, nabij het centrum van Maaseik.
Maak je graag gebruik van het openbaar vervoer?
Cultuur opsnuiven kan je dan weer in het cultureel centrum.

Bouwjaar 2012
Terras Ja