Kampagnestraat 28B1, 2490 Balen

Gelijkvloerse gezinswoning met 3 slaapkamers
Ben jij op zoek naar een gelijkvloers ingericht huis waarin je van voldoende rust en ruimte kan genieten?
Vind je het van belang om fantastische buren te krijgen?
En wil je ook een plekje met veel fiets- en wandelmogelijkheden in de buurt vinden?
Deze woning voldoet op alle vlakken!

Deze gezinswoning werd oorspronkelijk in 1955 gebouwd en in 2002-2003 volledig gerenoveerd.
Je betreedt de woning via de ruime keuken met eethoek vanwaar je ook meteen naar de woonkamer kan.
Beide ruimtes beschikken over veel lichtinval en bieden een mooi uitzicht op de tuin.
Van de woning kan je naar de gang die toegang biedt tot alle andere ruimtes in de woning.
Van hieruit kan je naar het gastentoilet, de drie slaapkamers en de badkamer alsook de CV-ruimte en wasplaats.
De zolder bereik je via een vlizotrap in de gang.
De ramen van de woning zijn van PVC met dubbele beglazing en allen voorzien van rolluiken.
De woning wordt verwarmd via centrale verwarming op stookolie. In de leefruimtes kan je wel ook verwarmen met de pellet- of de houtkachel.
Naast de zonnepanelen (24 stuks) is er ook een zonneboiler aanwezig.
De woning beschikt ook over een alarminstallatie.
Bij de woning hoort nog een deels overdekt terras.
De losstaande carport biedt plaats aan twee voertuigen.
Niet onbelangrijk te vermelden is dat er een mooi perceel met grote vijver en bos als extra troef bij deze woning is inbegrepen!
De watertoevoer voor de vijver kan gebeuren via het kanaal (zelf te bedienen).
De twee percelen met de woning en de vijver zijn volledig omheind en enkel toegankelijk via de elektrisch bedienbare poort.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping 0: keuken met eethoek (25,20 m²), woonkamer (28,60 m²), gang (22,94 m²), gastentoilet (1,5 m²), berging (8,08 m²), slaapkamer 1 (20,8 m²), slaapkamer 2 (14,99 m²), slaapkamer 3 (18,38 m²), badkamer (6,50 m²) en wasplaats (5,95 m²)
Verdieping +1: zolder

LOSSTAANDE BIJGEBOUWEN
Verdieping 0: carport

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. kelder, zolder en garage: 152,94 m²

Dit woonhuis bevindt zich op een rustige locatie, enigszins verscholen achter een andere woning, in een doodlopende straat in Balen, vlakbij het kanaal naar Beverlo, op de grens met Leopoldsburg en Kerkhoven (Lommel).
Er zijn talrijke wandel- en fietspaden in de buurt.
De autosnelweg E313 (Antwerpen - Luik > Oprit Ham) bevindt zich op minder dan 15 km van de woning.

Type Huis
Bouwjaar 1955
Renovatiejaar 2003
Terras Ja - oriëntatie noord-oost
Tuin Ja

Comfort Haard
Energiebron Mazout
Zonnepanelen
Zonneboiler
EPC label D
Bestemming Agrarisch gebied + Reservatiegebied
Voorkooprecht Ja
Verkaveling Nee

Gelijkvloerse gezinswoning met 3 slaapkamers

Kampagnestraat 28B1, 2490 Balen
Vind je het van belang om fantastische buren te krijgen?
Deze woning voldoet op alle vlakken!

De zolder bereik je via een vlizotrap in de gang.
Naast de zonnepanelen (24 stuks) is er ook een zonneboiler aanwezig.
De woning beschikt ook over een alarminstallatie.
Bij de woning hoort nog een deels overdekt terras.
De losstaande carport biedt plaats aan twee voertuigen.
De watertoevoer voor de vijver kan gebeuren via het kanaal (zelf te bedienen).

INDELING VAN HET PAND
Verdieping +1: zolder

LOSSTAANDE BIJGEBOUWEN
Verdieping 0: carport

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. kelder, zolder en garage: 152,94 m²

Er zijn talrijke wandel- en fietspaden in de buurt.

Type Huis
Bouwjaar 1955