Witte Torenstraat 35A1, 3960 Bree

Gezellig instapklaar gelijkvloers appartement
Dit appartement is gelegen in de residentie "Laurieter", een appartementsgebouw met vijf appartementen met verschillende ingangen.
Het hoogwaardig afgewerkte appartement bevindt zich op het gelijkvloers.
Je bereikt het appartement via een zeer verzorgde ingang, die gedeeld wordt met de eigenaar van het bovenliggende appartement.
Bij het betreden van het appartement kom je in een inkomhal met volledig betegeld gastentoilet vanwaar je vervolgens naar de leefruimte kan.
De leefruimte is opgedeeld in een woonkamer met zicht op het aan de achterzijde van het gebouw gelegen en via het schuifraam bereikbare, terras. De open keuken met granieten werkblad is praktisch ingericht.
Via een open sas met ruime inbouwkast (ingericht als vestiaire) kan je vervolgens naar de twee slaapkamers, de badkamer en een bergplaats. Beide slaapkamers zijn voorzien van een eiken parket.
De badkamer is volledig betegeld en ingericht met een ligbad met douchewand en een wastafel met badkamermeubel.
Bij het appartement hoort ook een half overdekte staanplaats voor de wagen.
Het appartement beschikt over een verwarmingsinstallatie op aardgas.

INDELING VAN HET APPARTEMENT
Verdieping 0: inkom (1.82 m²) met gastentoilet (1,26 m²), woonkamer (27,28 m² met open keuken (7,88 m²), sas (3,78 m²), bergplaats (1,68 m²), badkamer (4,5 m²), slaapkamer 1 (11,9 m²), slaapkamer 2 (8,81 m²), terras (10,80 m²) en parking (14,50 m²)

OPPERVLAKTES CONFORM PLAN
Woonoppervlakte: 82 m²
Oppervlakte terras: 10,80 m²
Oppervlakte parking: 14,50 m²

Dit appartement is gelegen aan de Witte Torenstraat, nabij het gezellige centrum van Bree.
Winkels, horeca, cultuur, onderwijs e.d. bevinden zich op wandelafstand van het appartement.
Het busstation, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich bovendien ook op wandelafstand van het appartement.

Type Appartement
Totale oppervlakte 82 m²
Bouwjaar 2011
Terras Ja
Parking Ja

Comfort Dressing
Energiebron Gas
PV elektrische installatie Conform
EPC label
EPC unieke code 72004-G-2010/00024/EP00366/W487/D01/SD001
Bestemming Woongebieden
Verkaveling Nee

Plannen, attesten en/of andere documenten

Gezellig instapklaar gelijkvloers appartement

Witte Torenstraat 35A1, 3960 Bree
Het hoogwaardig afgewerkte appartement bevindt zich op het gelijkvloers.
Bij het appartement hoort ook een half overdekte staanplaats voor de wagen.
Het appartement beschikt over een verwarmingsinstallatie op aardgas.

INDELING VAN HET APPARTEMENT

OPPERVLAKTES CONFORM PLAN