Venlosesteenweg 65, 3680 Maaseik

Gezinswoning met 5 slaapkamers en 2 badkamers
Op een perceel van 1153 m² bevindt zich deze ruime vrijstaande, degelijk gebouwde, gezinswoning met 5 slaapkamers en 2 badkamers te midden van een mooi aangelegde tuin.
Via de inkom kan je naar de inkom- en trappenhal met gastentoilet.
Van hieruit kan je eerst en vooral naar de L-vormige woonkamer met haard.
Zowel via de woonkamer als via de hal bereik je de keuken en de aan de achterzijde van de woning gelegen, zuidgeoriënteerde veranda.
De keuken, die je ook via de hal kan bereiken, geeft ook uit op een sas.
Van de sas kan je naar de bergplaats met een ingebouwde kastenwand, een wastafel en een toilet.
Verder kan je van de sas ook naar de veranda met zicht op de tuin.
Op het gelijkvloers is er ook nog een slaapkamer en een badkamer met badkamermeubel, ligbad en douche.
Via de overloop kan je op de verdieping naar de vier andere slaapkamers, waarvan één is uitgerust met een eigen keuken en een badkamer met dubbele wastafel, douche en toilet.
De zolder bereik je via één van de slaapkamers, met name de slaapkamer die momenteel van een keuken is voorzien.
De woning is volledig onderkelderd. Naast de nodige bergruimte en de wasplaats beschik je hier ook over de mogelijkheid om je auto overdekt te parkeren.
De zolder is momenteel volledig voorzien als stockageruimte, maar biedt zeker mogelijkheden om de woonoppervlakte uit te breiden door bijkomende kamers te creëren.
De woning wordt verwarmd via centrale verwarming op stookolie.
Dit huis is gelegen op de hoek van de Venlosesteenweg en de Bloesemweg.
Je bereikt het terrein via de Bloesemweg.
Bezoekers kunnen uiteraard altijd via de Venlosesteenweg bij je terecht.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping -1: wasplaats (12,03 m²), kelderberging (94,53 m²) en garage (57,96 m²)
Verdieping 0: inkomhal met gang (13,06 m²), gastentoilet (2,31 m²), woonkamer (72,36 m²), keuken (18,90 m²), sas (2,82 m²), berging (6,82 m²), veranda (25 m²), slaapkamer 1 (16,80 m²) en badkamer (7,25 m²)
Verdieping +1: overloop (14,20 m²), slaapkamer 2 (14,83 m²), slaapkamer 3 (16,80 m²), badkamer (7,60 m²), slaapkamer 4 (21,60 m²) en slaapkamer 5 (22,56 m²)
Verdieping +2: zolder

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. kelder en zolder : 237,90 m²
Woonoppervlakte incl. kelder: 402,41 m²

Dit woonhuis is gelegen op de hoek van de Venlosesteenweg en de Bloesemweg.
Het centrum van Maaseik bevindt zich op minder dan 1 km van de woning.
Ben je ouder? Van kleuter tot jongvolwassene kunnen je kinderen binnen de stad Maaseik terecht voor onderwijs,
Opvang voor baby's en peuters en buitenschoolse opvang is binnen een straal van 1 km op meerdere plaatsen voorzien.
Gelet op de nabijheid bij het stadscentrum zijn er voldoende winkels in de buurt.
Ook aan ontspanningsmogelijkheden is er geen gebrek. Op wandel- en of fietsafstand vind je namelijk tennisvelden, een sportcentrum met onder meer een zwembad, fitnesscentrum en sauna, een watersportcentrum.
Boekenliefhebbers kunnen bovendien terecht in de nabijgelegen bibliotheek van Maaseik.

Type Huis
Bouwjaar 1993
Terras Ja - oriëntatie zuid
Tuin Ja - oriëntatie zuid
Parking Ja

Comfort Haard
Energiebron Mazout
Conformiteitsattest mazoutreservoir Conform
EPC label C
Bestemming Woongebieden met landelijk karakter
Verkaveling Ja

Gezinswoning met 5 slaapkamers en 2 badkamers

Venlosesteenweg 65, 3680 Maaseik
Via de inkom kan je naar de inkom- en trappenhal met gastentoilet.
Van hieruit kan je eerst en vooral naar de L-vormige woonkamer met haard.
De keuken, die je ook via de hal kan bereiken, geeft ook uit op een sas.
Verder kan je van de sas ook naar de veranda met zicht op de tuin.
De woning wordt verwarmd via centrale verwarming op stookolie.
Dit huis is gelegen op de hoek van de Venlosesteenweg en de Bloesemweg.
Je bereikt het terrein via de Bloesemweg.
Bezoekers kunnen uiteraard altijd via de Venlosesteenweg bij je terecht.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping +2: zolder

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte excl. kelder en zolder : 237,90 m²
Woonoppervlakte incl. kelder: 402,41 m²

Dit woonhuis is gelegen op de hoek van de Venlosesteenweg en de Bloesemweg.
Het centrum van Maaseik bevindt zich op minder dan 1 km van de woning.

Type Huis
Bouwjaar 1993