Ververstraat 27, 3640 Kinrooi

Gezinswoning met drie slaapkamers te Molenbeersel
Deze charmante gezinswoning werd in 2018 gebouwd op een perceel van 415 m².
Via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire kan je naar de lichtrijke woonkamer met open keuken.
Via de schuifpui kan je van de gezellige leefkeuken naar het leuke, ruim overdekte, terras voorzien van een compacte plantenhoek.
Vanuit de keuken kan je ook naar de praktische berging/wasplaats met ingebouwde kastenwand en lavabo. De aansluitingen voor een wasmachine en droogkast zijn aanwezig.
Ook vanuit de berging is er toegang tot het terras mogelijk.
De badkamer is uitgerust met een wastafel, douche en toilet en bereik je op het gelijkvloers via de berging/wasplaats.
De nachthal op de bovenverdieping bereik je via de inkomhal.
Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan één met eigen dressing.
Een toilet bevindt zich ook op deze verdieping.

Het volledige gelijkvloers is voorzien van vloerverwarming. De badkamer en de slaapkamers beschikken allen over radiatoren.
De woning werd uitgerust met een ventilatiesysteem C+ in combinatie met roosters in de vensters.
De ramen van de woning zijn van PVC en voorzien van driedubbele beglazing.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping 0: inkomhal (5,08 m²), toilet (1,14 m²), leefruimte (40,96 m²), berging/wasplaats (11,10 m²), badkamer (8,08 m²) en berging (1.8 m²)
Verdieping +1: nachthal (4,.5 m²), toilet (1,93 m²), bureau/slaapkamer (8,27 m²), slaapkamer (20,36 m²) en slaapkamer met dressing (31,33 m²)
Verdieping +2: zolder

LOSSTAANDE BIJGEBOUWEN
Verdieping 0: carport (25,5 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte: 134,39 m²
Oppervlakte carport: 25,5 m²

Dit woonhuis is gelegen aan de Ververstraat in Molenbeersel, een deelgemeente van Kinrooi.
De woning is gemakkelijk te bereiken met de wagen.
Een bushalte, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich vlakbij, op zo'n 400 meter van het huis.
300 meter van de woning vind je een kleuterschool en een lagere school terug.
Opvang voor baby's en peuters en buitenschoolse opvang is op verschillende plaatsen in de buurt van de woning beschikbaar.
Binnen de gemeente Kinrooi zijn er diverse ontspanningsmogelijkheden en sportfaciliteiten.
Breng ook eens een bezoekje aan het gemeenschapscentrum "De Stegel" voor een film, een toneelvoorstelling of voor bijkomende vorming.
Liever gewoon een wandeling in de natuur? Dan kan je uiteraard terecht in het nabijgelegen natuur- en wandelgebied Stramprooierbroek.

Type Huis
Bouwjaar 2018
Terras Ja - oriëntatie west
Parking Ja

Vloerverwarming
Energiebron Gas
PV elektrische installatie Conform
Geïsoleerd dak
Recuperatie regenwater
EPC label
EPC unieke code 72018-G-2012/0085/EP12267/A001/D01/SD001
Bestemming Woongebied
Verkaveling Ja

Plannen, attesten en/of andere documenten

Gezinswoning met drie slaapkamers te Molenbeersel

Ververstraat 27, 3640 Kinrooi
Deze charmante gezinswoning werd in 2018 gebouwd op een perceel van 415 m².
Ook vanuit de berging is er toegang tot het terras mogelijk.
De nachthal op de bovenverdieping bereik je via de inkomhal.
Een toilet bevindt zich ook op deze verdieping.

De ramen van de woning zijn van PVC en voorzien van driedubbele beglazing.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping +2: zolder

LOSSTAANDE BIJGEBOUWEN
Verdieping 0: carport (25,5 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte: 134,39 m²
Oppervlakte carport: 25,5 m²

De woning is gemakkelijk te bereiken met de wagen.
300 meter van de woning vind je een kleuterschool en een lagere school terug.

Type Huis
Bouwjaar 2018