Steenbeukstraat 8, 3600 Genk

Gezinswoning met terras, tuin en garages
Achter deze gesloten bebouwing gaat een ruime woning met een deels overdekt terras en ruime tuin schuil. Via de inkomhal kan je naar de woonkamer, de keuken en de bovenverdieping. In de keuken kan je via een sas naar het gastentoilet, de badkamer, de kelderverdieping alsook naar het overdekt terras met zicht op de ruime tuin. Op de eerste verdieping kan je in de nachthal naar drie slaapkamers. Via een van deze drie slaapkamers kan je vervolgens naar de bovenverdieping. Hier is er nog een ruime slaapkamer en een niet afgewerkte zolderkamer voorhanden. Het perceel wordt op het einde aan de straatzijde opnieuw afgesloten met bijgebouwen. Hier vindt je een berging en twee garages, waarvan een met elektrisch bedienbare poort.

INDELING VAN DE WONING
Verdieping -1: kelder (24,84 m²)
Verdieping 0: inkom- en trappenhal (1,52 m²), woonkamer (37,27 m²), keuken (11,73 m²), sas (2,09 m²), gastentoilet (1,42 m²), badkamer (3,60 m²), kelderhal (1,48 m²) en terraskamer (16,39 m²)
Verdieping +1: overloop (3,83 m²), slaapkamer 1 (19,14 m²), slaapkamer 2 (7,34 m²), slaapkamer 3 (9,31 m²)
Verdieping +2: slaapkamer (16,38 m²) en onafgewerkte zolderruimte (20,88 m²)

LOSSTAANDE BIJGEBOUWEN
Verdieping 0: garage (23,48 m²), garage (25,29 m²) en berging (9,50 m²)

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Bewoonbare oppervlakte excl. kelder en zolder: 136,44 m²
Oppervlakte woning incl. kelder en zolder: 181,44 m²

De woning is gelegen in een gezellige wijk te Genk. De woning is makkelijk bereikbaar met de wagen via de nationale wegen 76 (Hoevezavellaan) en 744 (Onderwijslaan) en/of met het openbaar vervoer dankzij de halte op 400 meter van de woning. De basisschool, voor het volgen van kleuteronderwijs en lager onderwijs, maar ook voor volwassenenonderwijs bevindt zich op zo’n 750 meter van de woning. Binnen een straal van 1 km rond de woning is er een zeer ruim aanbod aan gezinsopvang en groepsopvang voor baby’s en peuters, alsook aan buitenschoolse opvang. De stad Genk beschikt over een ruim aanbod aan sportactiviteiten en vrijetijdsactiviteiten. Kortbij de woning kan je alvast terecht op de openlucht sportvelden of in het sportlokaal van de plaatselijke karateclub.

Type Huis
Bouwjaar 1935
Renovatiejaar 1990
Terras Ja