Berkenlaan 13, 3960 Bree

Halfvrijstaande gezinswoning met drie slaapkamers
Deze halfvrijstaande en rustig gelegen gezinswoning werd in 1968 gebouwd op een perceel van 711 m².
Op de benedenverdieping kan je via de inkom- en trappenhal met gastentoilet naar de L-vormige woonkamer met ruimte voor een eet- en zitruimte. Van de woonkamer kan je vervolgens naar de keuken.
Het overdekt terras met aangenaam zicht over de tuin is toegankelijk via de keuken.
Op het gelijkvloers is er bovendien nog een berging aanwezig.
Op de verdieping bevindt zich een ruime wasplaats annex berging.
Verder kan je via de nachthal naar de drie slaapkamers en de badkamer.
Aan de zijkant van de woning is er een carport aanwezig. Via deze oprit kan je ook naar de garage.
In de tuin is het aangenaam vertoeven. Je treft er nog een praktische tuinberging aan.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping 0: inkom- en trappenhal met gastentoilet, woonkamer (34,17 m²), keuken (19,90 m²), berging
Verdieping +1: nachthal, wasplaats, badkamer, slaapkamer 1 (10,44 m²), slaapkamer 2 (11,01 m²) en slaapkamer 3 (10,35 m²)
Verdieping +2: zolder

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte: 131 m²

Deze gezinswoning is gelegen te Bree op een rustige en kindvriendelijke locatie.
De woning is gemakkelijk te bereiken met de wagen.
Een bushalte, voor het gebruik van het openbaar vervoer, bevindt zich op minder dan 300 meter van de woning.
De dichtstbijzijnde school voor kleuteronderwijs en lager onderwijs, nl. de basisschool "de Vuurvogel", de bevindt zich op 650 meter van de woning.
Op minder dan 3 km van de woning wordt er bovendien ook op verschillende plaatsen secundair onderwijs aangeboden.
Ben je op zoek naar gezinsopvang of buitenschoolse opvang? Gezinsopvang is al mogelijk op zo'n 500 meter van de woning. Groepsopvang voor baby's & peuters en buitenschoolse opvang is op zo'n 3 km van de woning te vinden.
Het stadcentrum van Bree tref je op 2,5 kilometer van het pand aan.
Binnen de stad Bree zijn er diverse sport- en ontspanningsfaciliteiten.

Type Huis
Bouwjaar 1968
Terras Ja
Tuin Ja
Parking Ja

Energiebron Gas
PV elektrische installatie Niet conform
EPC label B
EPC unieke code 2199369
Bestemming Woongebied
Verkaveling Nee

Plannen, attesten en/of andere documenten

Halfvrijstaande gezinswoning met drie slaapkamers

Berkenlaan 13, 3960 Bree
Op het gelijkvloers is er bovendien nog een berging aanwezig.
Op de verdieping bevindt zich een ruime wasplaats annex berging.
Verder kan je via de nachthal naar de drie slaapkamers en de badkamer.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping +2: zolder

DETAILINFORMATIE M.B.T. DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte: 131 m²

De woning is gemakkelijk te bereiken met de wagen.
Het stadcentrum van Bree tref je op 2,5 kilometer van het pand aan.
Binnen de stad Bree zijn er diverse sport- en ontspanningsfaciliteiten.

Type Huis
Bouwjaar 1968