Heirweg 14, 3680 Maaseik

Halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers en 2 badkamers
Deze charmante eengezinswoning met ruime voor- en achtertuin bevindt zich nabij het centrum van Maaseik.
De halfvrijstaande woning werd gebouwd in 1958 op een perceel van 773 m².

Bij het binnenkomen van de woning via de inkomhal kan je meteen naar de woonkamer, de keuken, de kelder en de eerste verdieping.
Via de keuken kan je vervolgens naar de achterinkom. Via hier bereik je het toilet en de badkamer met douche en lavabo. Verder kan je van hier ook naar het terras.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met bad en lavabo.
De zolder bereik je via een vaste trap.
Momenteel is de zolder opgedeeld in twee ruimtes, waarvan één ingericht is als extra (slaap)kamer.
Ook de kelder is opgedeeld in twee ruimtes, waarvan één dienst doet als CV-ruimte.

De woning wordt centraal verwarmd met een niet-condenserende ketel op stookolie.
De ramen zijn van hout met dubbele beglazing.

Bij deze woning hoort een losstaande garage, een berging en een tuinhuis.
Achter de woning kan je genieten van een gezellige tuin.

Deze woning werd opgenomen in de vastgestelde en de wetenschappelijke inventaris onroerend erfgoed als hoekhuis. Het wordt beschreven als een "Enkelhuis van twee traveeën en twee bouwlagen onder twee elkaar kruisende zadeldaken; Bakstenen gebouw in nieuwe-zakelijkheidsstijl."

INDELING VAN HET PAND
Verdieping -1: klederberging 1 (13,11 m²) en kelderberging 2 (14,14 m²)
Verdieping 0: inkomhal (12,34 m²), woonkamer (30,48 m²), keuken (13,82 m²), achterinkom (5,63 m²), toilet (1,39 m²), badkamer (6,87 m²), tuinberging (14,39 m²)
Verdieping +1: overloop (9,06 m²), slaapkamer 1 (6,74 m²), slaapkamer 2 (14,13 m²), slaapkamer 3 (12,98 m²) en badkamer (4,70 m²)
Verdieping +2: zolder (25,35 m²) en zolderkamer (15,75 m²)

LOSSTAANDE BIJGEBOUWEN
Verdieping 0: vrijstaande garage, tuinhuis

DETAILINFORMATIE M.B.T. TOT DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte inclusief zolderkamer, excl. kelder en zolder: 135,09 m²
Woonoppervlakte incl. kelder, tuinberging en zolder: 202,10 m²

Deze woning ligt op wandelafstand van het centrum van Maaseik.
In de onmiddellijke omgeving bevindt er zich een bushalte, voor het gebruik van openbaar vervoer.
Winkels, horeca, scholen, sport- en cultuurinfrastructuur zijn zeer vlot te bereiken.

Type Huis
Bouwjaar 1958
Terras Ja - oriëntatie noord-oost
Tuin Ja - oriëntatie zuid-oost
Parking Ja

Energiebron Mazout
PV elektrische installatie Niet conform
EPC label E
Bestemming Woongebied
Verkaveling Nee

Plannen, attesten en/of andere documenten

Halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers en 2 badkamers

Heirweg 14, 3680 Maaseik
De halfvrijstaande woning werd gebouwd in 1958 op een perceel van 773 m².

De zolder bereik je via een vaste trap.

De ramen zijn van hout met dubbele beglazing.

Bij deze woning hoort een losstaande garage, een berging en een tuinhuis.
Achter de woning kan je genieten van een gezellige tuin.

INDELING VAN HET PAND
Verdieping -1: klederberging 1 (13,11 m²) en kelderberging 2 (14,14 m²)
Verdieping +2: zolder (25,35 m²) en zolderkamer (15,75 m²)

LOSSTAANDE BIJGEBOUWEN
Verdieping 0: vrijstaande garage, tuinhuis

DETAILINFORMATIE M.B.T. TOT DE OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte inclusief zolderkamer, excl. kelder en zolder: 135,09 m²
Woonoppervlakte incl. kelder, tuinberging en zolder: 202,10 m²

Deze woning ligt op wandelafstand van het centrum van Maaseik.

Type Huis
Bouwjaar 1958